Minnakkkk Kaderkus hic bişey 🙈 zamanlar iştahınız acılıyor zaten acımaya gerek yok bence 😀 iki hamilelğimde de baslarda 6 7 kilo verdim sonrası muamma 😀
Mimik Birsey yaomana gerek yok… Susuz birakma kendimi en az 3lt. Tuket, ve 2 nin altina dusme… Arkadasin da dedigi gibi, istahin acilacak zaaten… 🤭🤭🤭 Bu donemlerinde sorun olmuyor, bebegin senin depolarini kullaniyor… besinsiz kalmaz insaAllah…
Mimik Kaderkus canin ne isterse onu ye… Sagliksiz gidalardan pek tabii kaçın, et istersen et, sebze istersen sebze ye… Ben son trimesterdayim, ve kahvaltilikla yaşıyorum… Canim baska bisey istemiyor…zorlama kendini… Biseylerde zorlanirsan, bukez tiksinirsin…
Minnakkkk Kaderkus yiyemekten değil ki baslarda uyku hali herkeste oluyor Bi miskinlik oluyor bosver in olsun ilerde tüm bunların acısı fena cıkıyor 😀😀 yemek onerisi istemişsiniz ben haslanmıs tuzlu patates makarna yiyordum onlar mide bulantımı bastırıyordu bir de tuzlu salatalık 😀
Mimik Kaderkus yunurtayi ille de löp diye yemek zoruda degilsin… krep mrep gibi, tadini degistirip icerik ayni kalabikir… 😎