rukigokhann Kızlar 27. Haftamdayım rüyamda kızımı gördüm kucağımda o kadar güzeldi ki 💕 Sadece paylaşmak istedim.🤗🤗
Yagmur34 rukigokhann ay bende bebeğimi cok merak edıyorum acaba nasıl olacak kime benzicek hergun aklıma geliyor ilk saglıklı olsun da 🙏
Zynp44 rukigokhann bende gördüm kızımı ama arkası dönük kucağımdaydı yüzünü görmediim ama çok güzeldi çok başkaydııı. Rüyası böyleyse gerçeği kim bilir nasıldıır. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
rukigokhann Yagmur34 merak ediyoruz ister istemez ☺️ Bilinç altı ile gördüm sanırım bende sürekli düşününce . Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🙏
Mnk16 Bende 6 haftalık hamileyim rüyamda gelinlikleydim ve erkek çocuğum oluyordu, emziriyordum ama o kadar süt geliyordu ki heryere akıyordu , çok ilginçti 😌
Zarifhnm1 Mnk16 yaa bende öyle bir rüya gördüm tam o haftalarda kız bebeğe işaret dediler hep gerçekten de kızım olucakmış 🥰🥰
rukigokhann Zarifhnm1 Mnk16 cinsiyetimizi öğrenmeden önce bende erkek bebek gördüm rüyamda tam tersi oluyor sanırım 😌