cennetkokulum_ Kızlar çok ama affınıza sığınarak soruyorum ilk gebeliğim pek fazla bilgim yok.Boyle sümüksü bir şekilde baya akıntı gelmiş nişan mı oluyor?38+6 haftayız hakkınızı helal edin lütfen 😟
Elifgoktug1 cennetkokulum_ hayir illa kırmızı yada pembe olması gerekmiyor sumuksu akıntı şekilde de gelebiliyor benim o şekilde geldi
AlDiBa cennetkokulum_ cennetkokulum_ hayır tatlım illa kanlı olmuyormuş. Salı günü gittim doktora dediğin gibi tarif ettim. Beyaz su renginde jel gibi koyu kıvamlı diye o da nişanın gelmiş dedi bana
Elifgoktug1 Lale4444 hayir illa kırmızı yada pembe olması gerekmiyor sumuksu akıntı şekilde de gelebiliyor benim o şekilde geldi
minisinannesiii33 Elifgoktug1 miktar olarak ne kadardı enfeksiyon veya normal akıntıdan nasıl ayırt edicez
cennetkokulum_ Elifgoktug1 evet benim de öyle gelmiş de biraz önce bilmediğim için sormak istedim teşekkür ederim :)
Busrakzlkc cennetkokulum_ sarı akıntı normal son haftalarda ama nişan dediğimz rahim ağzı tıkacı akıntı olur evet hafif pembe olur. Yani öyle adet kanı gibi bi kan beklemeyin.
Elifgoktug1 minisinannesiii33 enfeksiyon akıntısı cıvık sulumsu oluyor rengine takilma akintiyla çok farklı nişan sümük gibi yapısı uzayan degisik birsey