Busra2013 Kızlar boyle olan varmı sabah uyandım evı temızllıcem terledım daha ıs yapmadım ama uzanıom kalkcm terlıom kalbım de bole atıyor korkuyorum
Busrakzlkc Busra2013 evet anlamsız bi şekilde bende de var bi 2 saattir. 34 haftayım bende hem ishal olmuş gibi bir karın ağrısı hemde terleme sıcak basması nedenini bende anlayamadım
Busra2013 Busrakzlkc ayn bendede karın agrısı oluo ıshal olmusum gıbı ama ıshal degılım terlıom kalbımde atıyor
poyrazinannesi1 Ben 24. haftadayım. Her sabah ateş basıyor, dışarısı 2 derece ama tüm camları açıyorum yine de terliyorum. Bazen gözümün önü de kararıyor. Oturup dinlenince kendime geliyorum.
AnnelikHayali Terleme değil ama sıcak basması var bende de. 27. Haftadayım. Geceleri asla ayaklarıma yorgan battaniye örtemiyorum.
Busra2013 AnnelikHayali o bendrde var sıcak basıo soguk bolge arıom pencere acıom😂ama by sabah kalbım arıo terlıom sakız cıgnıom ondnmıkı😂😂😂
Mimik Çıp çıp terlemiyorum ama, hararet basiyor… Etrafta incecik ve 0 kol gecelikle fildir fildir dolaniyorum… Cok normal gebelik surecunde bircogumuz boyleyuz😅