Gizem_topal07 Ailemden bisey duydum ıstıra varmış bizde ve benim koyun eti ve balık yememi yasakladılar bebeğe 5 ,6 aylıktan sonra zarar verir. bebegin beynini yer dediler sizce ne yapmalıyım
burcuacrr Gizem_topal07 görümce erken doğum haftasına gore zayıf bir çocuk doğurmuştu. Doktor hiç mi balık yemedin hamileliğin de sen dedi. Öyle şey olur mu hiç.
Gizem_topal07 ilaydaelcinn_1 ailemin inançları diyelim bizim antalya yöresinde böyle şeylere inan insanlar var gerçek diyorlar ama tıbbi bi açıklaması lazım yani bana göre
Gizem_topal07 Misa34 okumuş cahil diyorlar ailem yeme diye çok ısrarcılar benim de psikolojimi etkiliyor bu çok kötü ama ben inanmıyorum balık çok yararlı bisey aksine
Gizem_topal07 Gizem_topal07 ıstira da balık eti koyun eti yediğin zaman koyun ile yapılmış bi mindere oturduğun zaman bebeği düşürürmüş zarar verirmiş bunun hocaya gidip muska bile yaptıranlar var bizim antalya yöresinde düşük olmasın diye böyle bisey inanlar var ben inanmıyorum ama size de bi sorayim dedim böyle bisey sizlerde de var mı diye
Hamisssss Gizem_topal07 7 ceddinden antalyalıyım hiç böyle bişey duymadım yeriz biz bişey de olmuyor Allah’ın izniyle bütün bebeklerimiz sağlıklı bence kötü düşünmeyin aksine bebek için sağlıklı besinler bunlar
Tansuozp_07 Gizem_topal07 Antalyali birisi olarak boyle bir seyi hic duymadim.Ozellikle taze ve kaliteli balik yeme sansiniz varken aklin yolundan gitmeniz daha iyi olacaktir.)
Zehra9616 Gizem_topal07 cnm inanma bosver saglikli olan seyleri yememek olurmu balik seviyosan kesinlikle civasiz olanlardan ye omega icin
rengarenkduduv Gizem_topal07 Kendileri yedikleri için beyinleri yenmişse o da sizi uyarıyor sanırım 😂
Oznurkk Gizem_topal07 kusura bakmayın da ailenizin aklını ne yemiş çok merak ettim. Her gün saçma sapan düşünceler Rabbim gebelere lohusalara yardım etsin böyle akılsızca konuşan insanlardan uzak etsin 🙄