Durucan Kahveli Ay yok sabahtan verdim baka baka midem ağırdı yarın direkt öğleden sonra gidip alicam. Sonucu aldınız mı peki hastaneden
annesinin_beybisi 2kizanasi kan vermedim çünkü adetime daha çok var bir kere silince geldi ama pembe taze kandı yerleşme kanaması kahverengi oluyor demisti doktorum ama ne bileyim
Durucan Kahveli Ay yok yok benim de değerler o şekildedir hepte negatif görüyorum ama yine dayanamadım verdim sonucu da biliyorum dayanamıyorum 😁 neyse bizim de imtihanımız bu, bu yeni yıl bari bize biraz şans getirsin ne diyelim
Esraaaa_ 2kizanasi benim bat 21 di üç gün gecikmem var ama hiç bir belirtim yok tek yaşadığım şey heran adet olacakmışım gibi kasıklarıma sancı giriyor ara ara bide gece bazen bacaklarım ağrıyor inşallah hamileyimdir testte yapmadım henüz yarın yapmayı düşünmüyorum heyecanlıyım 🌺
2kizanasi Esraaaa_ Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah gününüz de geçmiş inşallah vardır 🌼😚 Haberdar edin
pims mesela sol kasığımda ara ara giren batma şekli oluyo ağrı geliyo gdio bu sabah sanki midem bi tuhaf oldu 30 unda test yapayım diorum bende bekleyeblrsem
2kizanasi Hazeltt Sizinki ne zaman? Belirti olarak baş dönmesi ve kasık ağrısı batma ve üşüme bunlar diğer gebeliklerimde olmuştu o yüzden aslında bekliyorum
Esra255 2kizanasi Bat 26. Adet belirtisi de yok gebelik belirtisi de yok. Beklemedeyim şuan. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah ☺