blueberyy00 ayferekal ay kız sakin ol o duşta kassiklara vajinaya sıcak su çok deymesn diye diyorlar ayağın altindan ne olacak bende usuyunce petege yasliyorum ayağımı ayak usurse tum vücut üşüyor hatta soğuk alma ihtimali artıyor ayağın altindan birşey olmaz
hilalmevsim_3467 Babydream Benimde ayaklarım hiç ısınmıyo bütün gün battaniye altında çorapsızda durmuyorum yine aynı ve ikinci kızıma hamileyim 😊
Babydream hilalmevsim_3467 bi kişide daha teorinin tutmadığını görmüş olduk☺️ Benim annem öyle demişti bana ayaklarım üşüyorsa erkektir diye çarşamba kontorlüm var doktorum söyler inşallah artık☺️
betuss5 Babydream zarari yok canim ayak altina koymanin.İlerleyen zamanlarda adet gunlerinde karninda agrida olacak ben doktoruma sormustum cok kaynar olmamak sartiyla karninada koyabilirsin dedi ilik sekilde yani
2-prensesannesiii Babydream 36 haftaligim hamileliğimin basindan beri sıcacık suyla duş alıyorum ılık su ile asla yapamam 😂
Babydream 2-prensesannesiii ben kaynar suyla almaya bayılırdım 😂 ama malesef ki biraz daha ılık tercih ediyorum artık 🥰