Babydream Kızlar 14 haftamdayım hiç ayaklarım ısınmıyor 😥 ayağımda 2 tan polar çorap var üstümde battaniye artık ayaklarımın altına sıcak su torbası koydum😣 birşey olmaz umarım
ayferekal Babydream koyma duş alırken bile hamileyken ılık suyla alın denıyor sıcaklık ıyı degıl sıcak suyada koyma sakın banada annem dedı
llFatma Babydream ben de yanıyorum ya eşime diyorum kombiyi kapat neredeyse soyuncam diyorum delirdin mi diyor kombi kapalı olunca normal sıcaklıkta oluyor evin içi bana.
Babydream GamzeDurmus inşallah yoktur donuyorum napim bütün gün battaniyenin altında yine ısınamıyorum 🤭
Mervehorata92 Benımde 14 haftalık aynı sekılde buz gıbı ısınmıyor hıc sıcak su torbası yapıyorum geceleri uyurken bırsey olmuyor ıcını ferah tut 😊 yenı geldım kontrlden bır sıkıntı yok
Babydream Mervehorata92 cinsiyet öğrendin mi canım bir kaç kişiden duyduğum kadarıyla ayakların üşüyorsa erkekdir falan dediler 😂 çok şükür bir sıkıntı olmuyorsa sıcak su torbasına devam o zaman 😍
blueberyy00 ayferekal ay kız sakin ol o duşta kassiklara vajinaya sıcak su çok deymesn diye diyorlar ayağın altindan ne olacak bende usuyunce petege yasliyorum ayağımı ayak usurse tum vücut üşüyor hatta soğuk alma ihtimali artıyor ayağın altindan birşey olmaz
2-prensesannesiii Babydream 36 haftaligim hamileliğimin basindan beri sıcacık suyla duş alıyorum ılık su ile asla yapamam 😂
Babydream Nazlimom cinsiyeti daha öğrenemedik canım geçenlerde annem demişti banada ayaklarım üşüyor demiştim o zaman erkektir dedi 😂 öyle derlermiş 😋 rüyalarımda hep erkek görüyorum ama bakalım 🥰
oguzweannesi Babydream benimkinin cinsiyeti erkek normalde üşüme nedir bilmeyen ayaklarım hamilelikten sonra hiç ısınmadı naparsam yapayım buz gibi hep rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah 😊
prensesafra1_ Babydream bence bu tespit doğru kızım olucak valla bi kez üşümedim hep yanıyorum 😂😂 halen askılıyla dolaşıyorum düşün
Dmllale Bende öyleyim ilk haftadan itibaren hiç ısınmıyor ayaklarım oğlum olacak cinsiyetle alakası varmı bilmiyorum ama 😊
Babydream Dmllale benim daha 1 haftadır başladı üşüme hiç ısınamıyorum tüm gün battaniyenin altındayım 🤭 genel olarak ayakları üşüyenlerin oğluşu oluyor demekki benim oğluşum geliyor 🥰 sağlıkla kavuşalım inşallah🌸
Babydream oguzweannesi demekki benim oğluş geliyor 😋 hep erkek hissediyordum zaten ama bakalım doktor ne diycek sağlıkla kavuşalım inşallahh❤️
melekimserra Babydream ben doktoruma sordum karnından uzak koyabilirsin dedi ayağına bacağına koy dedi koyuyorum bende
Babydream prensesafra1_ ayy maşallah donmaktan iyidir kuzum benim yerimede dolaş askılıyla çünkü ben polar üstüne polar üstümde de battaniye ayaklarımda da sıcak su torbası😂 ve hala üşüyorum🤭 sağlıkla kucağına al 🌸
oguzweannesi Babydream amin inşallah hayırlısı olsun evet erkek olabilir genelde öyle derler benimki doğru çıktı 🙏😊
MihrimahVeAnnesiii Babydream Yok kız pişmez de rahim yumuşaması , erken doğum olasılığı var diye biliyorum.🙈🙈
Twinkle Babydream o haftalarda bende donuyordum ayaga sicak su torba koyulmasi zararsiz doktora sordum gobek kasik bele koyma ayagina koyabilirsin dedi