ikiprensesannesiii TBmvs taze badem kilo aldırıyor diye duydum. Bir de muz ceviz bal tüketebilirsiniz ya da bunları rondodan çekip sütle içecek yapabilirsiniz o da kilo aldırıyor diye duydum
GulcanYvz TBmvs bebişin yapısıyla alakalı canım ben de çok şey denedim ama fazla fark atamadı bebeğim valla hep ben aldım kiloları ben minyonum kızımda öyle doğdu aşırı strese girme sağlıklı olsun da zayıf olsun kafasında olki yediklerin ona fayda etsin ben çok sıkıntı yapmıştım canım
Nazlimom TBmvs ben kaşar,badem yiyorum kilo aldırıyor diyolar haftasına görede kilosu iyi dedi doktor
aselveannesi17 TBmvs son zamanlar da her gün muz yedim onun faydası olduğunu düşünüyorum şuan 37+4 üm bi hafta önce gittiğim de doktor 3550 dedi kilosuna. Ben de eşim de baya uzun boyluyuz onun da etkisi vardır ama muz kilo aldırıyor kesinlikle 👍🏻
TBmvs GulcanYvz aslonda strese girmedim ilk oğlum 3850 doğdu buna doktor biraz kilo aldıralım dedi ama haftasına göre güzel gidiyor öyle diyince ona göre besleneyim dedim . Yoksa her bebek farklı oluyor
Missewos Canim sabah yumurta mutlaka. Gunde 2 bardak sut bir tane mutlaka muz bak nasil tosuncuk geliyor
sblyrms TBmvs Muz, kaşar peyniri ve tahin helva kilo aldırıyormuş. Ben bilmeden fazlasıyla tüketmişim bebişimin kilosu maşallah gayet yerinde 🙂
Cnsu1 Merhaba kızlar , 16. Haftadayım bende 3-4 gün önce oğlum olacağını öğrendim 🥰 450 gr dedi doktorumuz kilosunu sizce nasıl ? 🥰
Zeynepmum Cnsu1 16 haftalık bebek 450 gram olmaz imkansız yani. Bence doktorunuz yanlış söylemiş ya da siz yanlış anlamışsınız. 460 gram 21 haftalık bebek kilosu çünkü
Zasli TBmvs benim gerideydi ve ipin ucu kaötı şimdi tosuncuk olma riski var 10 gün öne geçti, hafif yeşilli muz ve 3 cevizi ara öğün yaptım birde dut pekmezi yedim kahvaltıda. Tabi birde vitaminler var omega 3 çok etkili
FDM220 Anne karnında bebekte kilo alımının genetikle ilgisi olduğunu düşünüyorum. Ama tabi ek gıda olarak aşağı yukarı kilo olumuda elbette oluyordur. Avokado, muz, kaşar, süt ürünleri, kabak çekirdeği, pekmez, çiğ kuruyemişler bunları biliyorum