Cemalhazal50 Arkadaslar sola yatınca kan akımı daha iyi olurmuş ama ben sagıma yatınca rahat ediyorum Bi sıkıntısı varmı aceba 🌺
zeeynepp19 Cemalhazal50 valla bende sola yatınca burnum tıkanıyor nefes alamıyorum sağıma yatınca kolum uyuşuyor 🥺 ama yine de sağ daha rahat geliyo bana..
Asyapolat80 Cemalhazal50 genelde dönerek yatıyorum aslında tehlikeli ama belim çok ağrıyor döne döne yatıyorum bi sağıma bi soluma🥲
goktugun_annesiii Cemalhazal50 hamileliğimin ilk aylarında hem saga hem sola yatıyordum artık hep sağa yatıyorum daha rahat geliyor valla 🥰
Cemalhazal50 zeeynepp19 bende sola yatınca bunalıyorum kalp carpıntısı oluyor sagımda öyle Bi sorun olmuyor canım
Suzanne Haftadayım gece sola yatsamda bir bakıyorum sırt üstü yatmışım herkes zaten kendin yatamıyorsunn diyor ama sırt üstü bana çok rahat geliyor tabi kendimi düzeltiyorum ama öyle kaç dakika uyuyorum Allah biliyor 🥲
Emoshumm sağa yatmak daha rahat geliyor ki genelde hep soluma yatan biriydim,sırtüstü hiç yatamazdım şu an sırt üstü de cok rahat geliyor ama yatmıyorum tabi..
Piraye2021 Sağ da yatıyorum genelde. Solda çarpıntı oluyor. Sırt üstü de yatıyorum pozisyon değiştiriyorum sürekli. Ama en rahatı sırt üstü bence onu da zararlı diye dinlenmek için biraz durup düzeltiyorum.
irem Cemalhazal50 en rahat ettiğim sırt üstü ama önerilmiyor maalesef sağ ve sollu dönüşümlü olarak yatıyorum hep sola yatmak mümkün olmuyor maalesef