Asyaveannesi36 Seydanuurr4 olur aynı hamile belirtileri verir mide bulantısı vs en sağlıklı yöntem gidip keseyi görmek canım
dilaraulusoy Seydanuurr4 kanda pozitif i gördüm ben ilk gebeliğimde ama hep lekelenmem oldu iki günde bir kan baktırdım yükseldi bir kere düştü sonra 1500 lere kadar çıktı fakat bebek yoktu öyle tehsiş kondu bana.
Seydanuurr4 Asyaveannesi36 tabi canım öyle de dış gebelikse niye kanama oluyor sonuçta Rahime yerleşme değil mi bu kanama
dilaraulusoy Seydanuurr4 şöyle ilki düşüştü baya 15 sonra iki katına çıktı sonra düştü ondan sonra baya yükseldi normal gebelik gibi oldu
Elos Seydanuurr4 dış gebelikte embriyo rahim dışına (tüplere) yerleşir. Yani olmaması gereken yere yerleşir ve kanamalara sebep olur. Hatta müdahale edilmezse anne hayati riske girer. Geç müdahalede embriyonun yerleştiği tüpü kaybedebilirsiniz.
dilaraulusoy Seydanuurr4 lekelenme oldu sonra ilaçlarım vardı benim kullandığım progestan gibi doktor kes dedi kesince 4 gün sonra kanamam oldu parça falan düşürdüm o şekilde oldu
dilaraulusoy Seydanuurr4 şöyle diyim canım reglim aşırı sancılı geçer ayağa kalkamam ama gram ağrım olmadı garip bi şekilde.
dilaraulusoy Seydanuurr4 tabi doktorum çok iyi kontrol altındaydım hep zaten hemen iğne vurdurttu halletik ama değer biraz zor düştü ama sonra hamileyim şuan 4 aylık