Merhabalar tatlı güzel annişler anne olacaklar ve olmak isteyen herkes. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah. İsteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. İsmim Hülya 35 yaşındayım. İlk çocuğumu 34 haftalık sezeryanla tansiyon sebebi ve preeklampsi sebebiyle doğum yaptım. Tansiyon problemi olan herkese burada yardımcı olmaya çalıştım. Ve başka bildiğim yaşadığım şeylerde de burda konusu geçince moral vermek rahatlatmak için elimden geleni yaptım. Kendim ilk defa konu oluşturdum şuan. İkinci gebeliğimdeyim 7 yıl aradan sonra. Kilolu bir gebeyim 15 kilo vererek hamile kaldım ama yetmedi tabi. Şuanda vermeye devam ediyorum. 15 haftalığım şuan ve yine tansiyon problemiyle karşı karşıyayım. İlaçlarım başlandı perinatoloji tarafından takip altındayım çünkü çok erken başladı tansiyonum daha ilerde bekliyordu doktorum. Kendim moral açısından çok iyiyim Rabbim yiyecek ekmeği varsa doğmasını nasip eder zaten. Kendimede bişey olursa diye düşünmüyor değilim arkada bana muhtaç 6 yaşında bir evladım daha var. Sizlerden dua ettiğiniz zamanlar benim içinde dua etmenizi Allah rızası için istiyorum. Kimin duası kabul olur Rabbim bilir. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah önce sağlık versin Yüce Rabbim. Çoğu posta yorum yapmasamda hep dua ederim Allah kabul etsin inşallah. Dualarınızda benide unutmayın nolur 9 ayı göreyim inşallah. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Rabbim ne duanız dileğiniz var ise kabul etsin nasip etsin inşallah 🤲🏻