Ezoooo Merhabalar, 35. Haftadayım bebeğimin kilosu 2978 boyu 49 cm kız bebek sizce fazla mı biraz moralim bozuldu😔
Bebiscann Ezoooo canım niçin moralin bozuluyor, bebek iyi, kilolu veya zayıf olması seni üzmesin, 3 çocuğum var 3 ü de farklı kiloda doğdu, önemli olan sağlıklı olması
seon90 Ezoooo canm zaten ultrasonda tartıyla doğumdan sonraki kilo uyuşmuyor.kilosu fazlada çıkabilir azda çıkabilir.
Ezoooo Bebiscann İri olması herhangi bir problem yaratır mı diye korktum ilk bebeğim acemiyim biraZ🙏🏻
Ezoooo Asilsmommm Sezeryan düşünüyorum ama kilolu olunca da farklı problemler çıkabilir diye korkuyorum doktor sütün yetmeyebilir dedi
Bebiscann Ezoooo yok kuzum benim halam 7 kilo bebek doğurmuş annemde 5 kilo korkma daha güzel işte kilolu olması maşallah iyi beslenmissin demektir
Tughanalpinannesii_ Ezoooo Maşallah. 🤢 Benim 35 te 2700 du şu an 39. Hafta 3100 gr doktor normal için uygun diyor. İri olursa zor olur belki sizin ama yapacağınız birşey yok gebelik şekeriniz yoksa demek ki bebeğinize yarıyor yediğiniz. Bir de Genetik oluyormus sanırım anne babayla alakalı.