Saadet14 Okul acisindan düşünüyorum 3 gun icin sene kaybi olucak. 38+3 de 29 aralik alalım diyor doktor. Bende 3 guncuk daha dursak 1 ocakta alinsa diyorum 38+6 da alinsa nolur ki saglik acisindan sezeryanda benim gibi olan var mı?
Selcann Saadet14 bence de durma ihtimali varsa 1 ocak yapın gercekten okulda cok fark ediyor çünkü. Cok doğru düşünüyorsunuz
kartanesi02 Saadet14 söylediğiniz mantıklı ama doktorunuz o tarihi uygun gördüyse bence ısrarcı olmayın bebeğinizin sağlığı doğum tarihinden daha önemli
Saadet14 ipekveatlas Bence de ya zaten normalde 9 ocak gorunuyordu sezeryan olunca 38. Haftada alacagim dedi.
Saadet14 AnsZey Aynen bende onu diyorum zaten adi ustunde sezeryan biz belirliyoruz hani bakalim doktorun isine mi gelmedi bilmiyorum.
Saadet14 kartanesi02 Doktorum tarihi bize birakti ama agrin sancin olursa duramazsin diyor. Duruma gore gel dedi bakalim nasip artik
Saadet14 diamond2635 Sadece okul degil ki ilerleyen zamanlarda is hayati yaşına bakıyor yıl bazında su yil dogumlular basvurabilir diye. 3 gun icin 1 yil kaybetmis olucak.
Saadet14 Tughanalpinannesii_ Evet ben sadece okul icin degil is yerleri basvurusu icin bile iste şu sene dogumlular aliniyor diyor ya ondan 3 gun icin sene kaybetsin istemiyorum ama nasip bakalim saglikli gelsin de farketmez dedim. Sadece imkan varsa durmak istiyorum.
HollyMolly bbbusrra-1 benim de 28 Aralık:) doktora sordum yani normal doğurma ihtimalin olur falan dedi. Ben planlı sezaryen olacağım. Bazen kafama takıyorum ama yani ne yapayım doktor öyle uygun gördü.
Anemoniasp Saadet14 Ben de 3 Ocak aldım tarihi 39+5 e geliyor. Sağlık açısından risk yoksa beklenebilir
Saadet14 Anemoniasp Bence de ya bana illa 38 icinde olması lazim diyor bak sen 39 da aldiriyorsun ne guzel.
Saadet14 HollyMolly Aynen dun bana da oyle dedi. Hatta tahlillerim alindi bugun msj attim sormak için simdi dr yazmis ki sancin olursa 29 nda sancin olmazsa 1 ocagi bekleyelim demis. Kafam iyice karisti dun hayir asla diyordu. 38 icinde almam lazim dedi.
bbbusrra-1 HollyMolly benim ihtimalim var ama zorlu olur dedi serumlarla olur dedi. Hemen planı sezeryanı tercih ettim😅 28′ine verdi şükür🙏🏻 Saat kaçta gelcek bebiş