yigitegenin_annesi1 Video heryerde meşhur olmuş youtubede var deneyenler ertesi güne kalmadan doğm yapıyor anında suyu geliyormuş en fazla 2 gün sonra burda gördm ni kaç kere tavsiye edenler oldu peki bunu deneyipte anında doğuran varmı 🥺39+2olarak isyandayımmm 💜💋
Bebiscann yigitegenin_annesi1 la bekle zamanı gelince doğar laaa, ama egzersiz yap kaslar gevşerse daha rahat doğum olur, aşırı ev işi yapınca bile doğuran var. Tabiki işe yarar canoooo😍😍😂🤣
Bebiscann yigitegenin_annesi1 benim sancılarım 4 gün önceden başladı dördüncü günün sonunda aşırı arttı tabiki sezeryan olacağım için egzersiz yapmadım
Bebiscann arelveannesi zamanı gelince doğuyor bebeler, ne bi dakka geri ne bi dakka ileri kuzum, ama egzersiz yapın doğumda dikişiniz olmaz inşallah egzersizler sayesinde
arelveannesi Bebiscann gerçekten öyle ilk erken doğum tehlikem vardı şimdi de ne yapsam gelmiyor artık hayırlısı 🤷🏻♀️
arelveannesi yigitegenin_annesi1 39+6 yim 3 cm açılmayla geziyorum sıfır sancı ne su geliyor ne sancı 🤦🏻♀️
Bebiscann yigitegenin_annesi1 vakti var demek dikkat et haraket ediyor mu etmiyor mu hep bak😍🤗🤗😃yerim o miniği
yigitegenin_annesi1 Bebiscann hareket ediyor teyzesi çıkartın brnı dercesine😂 oğlm ananın elinden bişey gelmiyor çıkışı sen bulcan
Acemianne__ yigitegenin_annesi1 bişiy diyim mi derin gözlemlerime göre 👀 hiçbir şey yapmayanlar 37 38 de doğuruyor böyle egzersiz yapanlar bekliyor da bekliyor 🙄🙆🏻♀️🤸🏿♀️🏋️🛀🏋️🧘🏻♀️
yigitegenin_annesi1 Acemianne__ çook doğrı tespit😂 @Deletedmom62627 gece gece halay çekti twerk yaptı hopladı zıpaldı gelmedi gine 😀 sonra oluruna bıraktı bebe geldi
Bebiscann yigitegenin_annesi1 aynen 😃🤣🤣 Allahım yiğit ege bebeğe doğru yolu göster, onu doğru yola ilet, yanlış yollara sapmasın🤣🤣🙏🙏🙏
Bebiscann yigitegenin_annesi1 sana öneri, gece odanda twerk yap, dans et kudur, kocada seni öyle görünce aşka gelir zaten, sonrası…. Ertesi güne bebek kucağında 🤣🤣🤣
Belacivciv yigitegenin_annesi1 Ben dün yaptım sabaha karşı bi sancı geldi ama doğurmadım😂 Bugün yine yapıcam bakalım etkisi var gibi ya
yigitegenin_annesi1 Bebiscann 😂😂😂😂alllah seni ne etmiye😂bu ağirlikla g. Tümü zorkaldırıyorum bide twerk 😂 doğumdan so ra yaparm 40 ım çıktıktan sonra😂