Melikegencl Kızlar doğuma eşler girebiliyor mu bilgisi olan varmı 🌸🤱 ben eşimin girmesini çok istiyorum o varken daha güçlü hissediyorum özelde doğum yapıcam sezeryan / normal doğum ikisinede girebiliyor mu
Alimoms1_ Melikegencl Geçen sene pandemiden dolayı almamışlardı 🥺 Bu sene alıyorlar mı bende bilmiyorum haftaya son kontrolüm var gidince doktoruma soracağım umarım alıyordur. 🤩
Busra2013 Melikegencl gırıo sanırım ama yırt dısında corona nedenıyle almıolar galıba kı alsalarda benım odun gelmez benle kan verıom kan vermeye bıle gelmıo kapıda duruo😂😂
iremmm93 Melikegencl benim doğum planladığım özel hastanede eşler doğuma girebiliyormuş ebemiz o şekilde bilgi verdi
Lulikli Melikegencl aynen ama sanırım pandemiden kaynaklı ama o da saçma. Sonuçta refakatçimize de bize de test yapılıyor
meva_ Melikegencl benim normal olsaydı eğer kayınvalideni bile alırım demişti doktorum ama malesef olmadı 😂 ( kayınvalidemle anlaşırım 😂😂😂)
Bebegim000 Normale doğum esnasına almıyorlar ama sancınızı falan çekerken yanınızda olur tabiki, sezaryen genel anestezi olursanız onada almıyorlar fakat epidural spinal falan olursanız sadece eşiniz girebilir, devlet hastanelerinde hiç bir şekilde almıyorlar
misirveannesi Melikegencl ist özel hastaneye gidiyorm. Normal doguma eş girebilir sezeryana almıyoruz dediler