yigitegenin_annesi1 papatya-123 doğurdu @Deletedmom62627 kankw seni sorıyroualr doğurmaıyourn diye meşhur oldun
Deletedmom62627 papatya-123 hahahah doğurdum ben çok şükür doğum hikayemide yazdım🥰 darısı doğuramayan herkese inşallah🥰💕🥰💕🥰🥰🥰🥰
MerveNur- papatya-123 aynen doğurmuş yani adını aratırsan belki bulursun anasayfada gözüküyordu 2 gündür 😊
Seymaben yigitegenin_annesi1 Okadar dedikoduyu yapmiycaktik kız dhsjshdh gece hep yılanlar gordum ruyamda dvdgshsg😅😅😅😅
yigitegenin_annesi1 Seymaben eltindir, rüyana girmiş kulağını çınlattn elti =yılan 🐍 ben rüya görmeyeli aylar oldu😂
Seymaben Deletedmom62627 Okadar twerk bosa gitti kız shsjshshs keske hic yormayaydin kendini😅🥰🥰🥰nasıl hissediyosun toparladinmi biraz bebis nasil
papatya-123 Ayyy buldum sonunda 😂😂 Okudum hikayesini maşallah istediği gibi olmuş. Allah analı babalı büyütsün
yigitegenin_annesi1 Deletedmom62627 sıranı mu alsam nr yapsam 39+2gelmiyor 🙃☹️bebeişin nasıl sen nasılsın hikayeni okudm😂yorum yapamrım fıraat bulamdım ya rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
wiss123 yigitegenin_annesi1 ay ayniyiz bende doğuramadım psikolojik baskı yaptılar yok kız çocuk erken doğar şöyle böyle. 39+2 oldum gelen de yok gidende. Doğurmak istiyorum artiiik