Aysckzgnc Baby me den erkek bebek ıslak mendili aldık içinde hediyesi varmış 2 tane pipiped diyor😂 daha önce hiç duymamıştım, internette de fışkırtmasın diye diyor, yani bunu altını açınca falan mı takıyoruz, hiç bilgim yok kullanan memnun olan var mı😁
Makskala Aysckzgnc ay o ne be 😂😂😂😂 ay çok güldüm Allah affetsin 🙈 daha kim bilir neler çıkaracaklar ya😂 aslında mantıklı bişeymiş 😂
Elifveoglu Aysckzgnc inanmazsınız ama ilk zamanlar çok işe yarıyor 😅😅 ilk oğlumda kullanmıştım bize de islak mendilde cikmisti ilk zamanlar açtıkca fışkırtıyorlar 😅😅
Aysckzgnc Makskala ben uzun süre anlam veremedim, internette okudum bide yıkanabilen bişeymiş içi havlumsu bişey ama çok değişik hakkaten 😂
Aysckzgnc yeniklasor ben bebek bezleri indirimdeyken yenidoğan ıslak mendili aldım erkek yazıyomuş dikkat etmemiştim, onun hediyesiymiş yani ayrı almadım😁
Ilkalp1 Aysckzgnc ben de ilk defa geçen gün gördüm gülesim geldi 😃🤭 ama ben bir erkek annesi olarak yine de mantıklı buldum benim bebisim hep altını açınca isemeyi alışkanlık haline getirmişti 🤭
Aysckzgnc Ilkalp1 peki bunu altını kapatırken mi takıyoruz açınca fışkırmasın diye yoksa hemen açtığımız saniyede mi takıyoruz kafam karıştı😂😂
sumeyyearas Aysckzgnc aynen altını değiştirince kazaya kurban gitme diye 🤣 Tam hali nerde satılıyor ben düşünüyorum almayı açıkçası. Bebeğim erkek çünkü kenarda bulunsun