Muhammedamine Aylinnkadirr banada o haftada kilodan boydan bahsetmedi parmak kadar çocuk ne olucak ki kilo son üç ayda anlamlı bunlara takılmayın
NYC Aylinnkadirr dr. Banu Çiftçi uygulamasını indirin. Orada hafta hafta bebeğin olması gereken boyu ve ağırlığı ortalama şeklinde yazıyor. Oradan yaklaşık olarak kıyaslayabilirsiniz.
Aylinnkadirr Buketali ikili teste girdik boy ağırlık ve cinsiyet bile gözüktü doktorumuz iyi dedi ama bı kaç yerde okudum ağırlık olarak biraz fazla geldi bana ondan sordum
Aylinnkadirr Muhammedamine ikili teste çıktı bı kaç yerde de okudum sanki biraz fazla gibi geldi Gr ağırlığı 😏
Aylinnkadirr NYC evet bende de o program var ona göre 23 Gr civarı filan dedi bizim ki 40 Gr ve cinsiyetimiz de belli oldu çok mu erken giriyoruz ne 😊
Aylinnkadirr Muhammedamine evet 20 Gr filan fazla gibi çıkıyor ama doktor iyi dedi süt iç bol bol dedi
Bahar54 Aylinnkadirr 20.haftadan once kilo vs soylemiyorlar genelde. Son aylarda bile yanilma payi olurken o haftalarda dogru cevap vermeleri cok daha zor olur.