Ocak2022 Kızlaar yarın 37. Haftama gireceğim, hurma yemeğe ne zaman hangi sıklıkla başladınız? Günde kaç tane yiyeyim acaba 🧐
Emirasaf-annesi Ocak2022 36+3 yiyorum günde iki yada 3 tane severim aslında daha sık da yerim ama gün geçtikçe fazlalasmasi daha iyi
Yesimmm12 Ocak2022 ilk gebeliğimde 32 de başladım yemeye 34 . Hafta 1 cm acilmam vardı devam ettim yemeye 36 da tekrar gittiğimde 2 cm olmuş sonra yemeyi kestim 38+4 acilmam ilerlemedi suni sanciyla doğum yaptım bu sefer de 36 37 den sonra yemeyi düşünüyorum
251020 Ben 32. Hafta da başlamıştım sanırım her gün bir tane yiyorum şimdiler de bazen iki tane normalde sevmediğim için yiyebildiğim kadar yiyorum ama internette bir şey okumuştum günde 5 tane falan yazıyordu şu an 37 haftam bitmek üzere inşaallah faydası olur hurmaların
Ocak2022 Emirasaf-annesi teşekkürler aynen bende öyle okudum 3le başlayın 5-6 devam edin diye buradakiler nasıl yapıyor merak ettim 🍀
Black-34 Her gün mü yemek lazım kızlar 38 haftalığım geçen 6 tane yedim 🤣🤣🤣dedim bi an önce gelsin 🤣🤣