Yagmur34 LadyAnne nasip olursa bu pazar halledicem yardıma ablam kız kardeşim gelicek yoksa tek kalkamam😊
LadyAnne Cansurts Karmasik duygular hepimiz oyleyiz bence biraz korku bitaz heycan biraz endise ama en guzel yani yavrumuza kavusacak olmak hepsi saglikla gelsinler insAllah
RumeysaNur34 ikiPrensesAnnesi20 kasıklarda falan oluyor canım birde bazen belim şükür şiddetli değil ama çok halsiz hissediyorum senn nasılsın
LadyAnne sessiz_oyuncu neyse ya bir haftada toparlar halledersiniz temizliği bide esinle sen yalniz yasoyorsaniz okdar agir bir kir yoktur diye dusunuyorum kolay gelsin
ikiPrensesAnnesi20 RumeysaNur34 2 gündür sancı giriyor karnına belim agirmiyir ama karnim çok agiriyo
ikiPrensesAnnesi20 RumeysaNur34 benim bide 14 aylık bı kızım daha var onunla daha da zor oluyor onun altını değiştir yemek yedir dinlenmeye vakit bulamıyorum
RumeysaNur34 ikiPrensesAnnesi20 ayy maşallah diğeri de küçük yoruluyorsundur canım Allah yardımcın olsun 🤲🤲
BerayAzra LadyAnne bizde 00.00 itibariyle 33. Haftamıza girdik🤰🏻 Sabırsızlıkla bekliyorum son 39 gün🥰
LadyAnne BerayAzra Otuzdan sonra hemen dogsada sevsem dusuncesi basladi bende tabi ozliycem bence bu gunleri
Piraye2021 LadyAnne 32+5 benimde heyecan korku arttı karma karışık duygular içindeyim bebeğimi bir an önce koklamak sarılmak istiyorum ama doğum korkutuyor ☺️😂🥺🤔😱😇🥳🤯😍😟 tam olarak şöyleyim
LadyAnne Piraye2021 MasAllah bende dogumdan korkutmamaya calisiyotum kendimi daha cok kolay olacagina kendimi hazirliyorum rabbim hayitli kolay dogumlar nasip etsin hepimize