deletedmom87894 Ya hahahahaba kızlar 😂börek yerken düşmüş siyah kanal varya katur kutur yemişim😂dişimde gitti😔😔sinirimden bütün dişimi söküp implant yaptırasım var bıktım ya🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kubratrn deletedmom87894 hamile misiniz siyah olanlarda civa var diye biliyorum oda çok zararlı doktorunuza bir danışın bence
rgk deletedmom87894 aynısını yaptım ve kocamandı. onlar cıvalı evet ben de çok korktum. hemen doktora sordum. doktor o kadardan bisi olmaz demişti. sonra dişçiye sordum arkadaşımın eşi dişçi. dişi yaptırma dedi. benimki eski dolgu idi 15 senesi var. eski zaten bi de o kadar cıva besinlerle de yiyorsun bişi olmaz dedi. bebeğim doğdu yanımda şimdi🐣🥰🤩
deletedmom87894 rgk ya maşallah canım bende ondan korktum civa bişey olurmu diye siz yaptırmadınızmınhemen canm doğumdan sonra yaptırsam bende zaten çekim olucak azı dişimin yarısı gitti😭😭
rgk deletedmom87894 yok yaptırmadım yaptırma dedi dişçi. dayandım. şimdi de dayanmaya devam. benim de aynı alt azı yarısı gitti. bebek için nelere katlanmadık ki olsun. içinizi ferah tutun bisi olmaz
deletedmom87894 rgk teşekkürler canım benimde kaynım dişçi 😂söyleyemedim yapalım derse diye korkuyorum😊 pimpirikliyim bebeğe bişey olur diye o iğnenin