Bebiscann Ozlem1307 ben 29 da alışveriş yaptım, 32 gibi çantam herşey hazırdı, 34 de beşiği felan kurduk canım sen bilirsin tabi erken yapmak istiyorsan yapabilirsin canım
Ozlem1307 Bebiscann ben toplu şekilde almak istemediğim için cinsiyetten sonra yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorum 💐
Ozlem1307 charlottececi amin inşallah bakalım bende cinsiyeti bekliyorum ondan sonra anca alışverişe çıkarım 😅
Bebiscann Ozlem1307 öyle yap canım benim 2 çocuk daha vardı anca toplu aldım herşeyi 😍❤️ sağlıkla gelsin inşallah minik 🙏❤️
Ozlem1307 Bebiscann amin inşallah canım Rabbim evlatlarımızı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻💜
Ozlem1307 nisanhaziran aynen bakacam 1ay içinde kadar cinsiyetimiz belli olur o zamandan başlicam 🥰 fiyatlar artacak ama yapacak birşey yok maalesef
Papatyaytt Ozlem1307 Ayy ayy ayyyyyyy minnoş rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasıl etsin nasıl miğde bulantilarim varmı ilk gebelik mi 🥰
Ozlem1307 Papatyaytt Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız evlatlarımızı 🙏🏻 Ay evet ilk gebelik mide bulantım olmadı bir iki defa bulanıyor gibi oldu o kadar 😌 Sadece arada sancım oluyor