Kkbbra prensesannesiiiiii 20 Ocak 39.hafta giriyorum. Doktor henüz bişi demedi çatı muaynesinde belli olucak artık
prensesannesiiiiii Kkbbra yani banada 15 ocak 29 ocak arası gelir dedi bakalım ne zman gelirler sağlıkla gelsinler
Kkbbra prensesannesiiiiii insallah 39.40 haftaları görmeyiz 😞 içeride yeri daraldığı için çok can yakmaya başladı
Buket_dadas prensesannesiiiiii vallah askm bu ay 22 de gitmem lazımdı ama gidemedim bebege beşik felan aldık o yüzden haftaya gitmeyi düsünüyorum neteseye kackere baglandınnsuana kadar benim 3 veya 4 olması lazım
prensesannesiiiiii Buket_dadas bikere bağladım sadece kuzum 😊sağlık olsun kuzum gidersin inşallah bebişte iyidir 🤲😘
prensesannesiiiiii Kkbbra ay bende aynı senin gibiyim valla 37 38de gel diye konuşuyorum hergün cadıyla ama bakalım sağlıkla gelsinlerde 🤲😊😊
papatya-123 ertanhtc Size doğum tarihi kaç dedi en son 🙂 ve genel bilgileriniz nasıl erken doğum bebek haftası uyumluluğu cinsiyeti
ertanhtc erken dogum rıskım yokntarıh olarak 24 ocak verdı :) kılomuzda 33+3 de 2710 du suan 34+5 deyız 😊
Melikeazra 35+5 im bebek 1 buçuk hafta öndeymii kaşıntı için geldim nst de sancı çıktı 1 cm açıklık serviste yatırıyolar bakalım nasıl olucak bebek kilosu 2816 çıktı iyimi sizce
utopikegitimci Kkbbra Ben 34+5 bitiyor bugün Arada 20-30 saniyelik sancı giriyor çok felaket bir şey bence normal doğumdan korkmaya başladım 3. Kez oldu bu sancı olayı…
Yagmurdgdgn13 Kkbbra 34 haftalıgım kasık agrım hiç olmadı ama kalçama agrı atıyo bazen yürüyemiyorum.
Aysegul9371 Kkbbra 34+4 te hiç ağrı hissetmiyordum ama nst de sancım çıktı ciğer geliştirici yapıldı dün de yne sancım çıktı dinleniyorum
Kkbbra Fatma_kalkan Amin inşallah 38. Haftada neler olucak kendim de merak ediyorum şişmeye başladı elim ayaklarım çorap bile kesiyor ayak bileğimi şişlikten
Fatma_kalkan Kkbbra aynı ellerim şiş ayaklarım yine öyle şiş yüzüm şiş burnum şiş artık heryerim şişmiş durumda 🤭☺️