Deletedmom_85 Selam kızlar. Ben elendim kalan yarışmacılara başarılar diliyorum. :) Rabbim gönlünüze göre versin…
gunesligun Deletedmom_85 canım testten belli zaten. Bende yaptm negatf. adete gerk yok inan. Testlerin yanılması çok düşük oluyr. Bu ay bakarz yumurtlamaya ne kaldı😀
Yigit-and-mother Deletedmom_85 bu hayatta herkes bir sınav verir seninkide evlat sabret geçikiyorsa güzelleşiyor
ada58 umut her zaman vardır, allahın istediği zaman oluyor canım biz ne istesek ne yapsak boş. o yüzden canını sıkıp umudunu kesme 🙏🏻
2kizanasi Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah üzüldüm sizden olumlu haber bekliyordum .. Diğer Ay nasip olur inşallah 🌼
Merveebuluttt Benimde 4 günüm var hâla bi umudum var kan trstim dün negatifti ama ilk hamilelğimdede 3 haftalığa kadar anlamamıştım o yüzdem belkidr diyorum ve bekliyorum 😔
ada58 sonucum az önce çıktı 13.95 beta hcg doktorum gebesin yükselme seyrine bakacağız 48 saatte bir test vereceksin dedi
Kahveli ada58 Kiz nasil emin oldun gebe olduğuna da gittin kan verdin 😁 Hayırlı olsun saglikla büyüsün inşallah sevindim 😁
bebeklendik Es_lem bugün olmam lazımdı ara sıra ağrım oluyor ama geçiyor. Ne olucak merakla bekliyorum
Fatmasvs Erken gebelik testinde yok gibi silik cizgi çıktı kan da negatif çıktı iki kere. Ama çok şükür 7 haftalığım. Adet olana kadar kaybetme umudunu inşallah hayırlı vakitte olur🤲
Kahveli Fatmasvs Nasil oldu o iş tam olarak😊 Yani kanda negatif çıkması… Geciktim de 11 gün bende ikingun önce kan verdim negatif çıktı ama hala olmadim bi umut bekliyorum
bebeklendik Fatmasvs bir umut bende bekliyorum bugün olmam lazımdı olmadım. Hayırlısı olsun hakkımızda