Elifft Kızlar doktorum vitamin olarak elevit kullanmamı söyledi yaklaşık 1aydır kullanıyorum. bugün tesadüfen bi sitede içeriğinde domuz jelatini olduğunu söyleyen şeyler okudum. Acaba bunun hakkında Bilgi sahibi olan var mı ?
Tosbik Elifft evet bende okumuştum bi yerde denk gelmişti. 6aylik hamileyim 3aydir elevit kullaniyorum. Yani bi sikinti yasamadim. Zaten zararli kotu bsyi doktor yazmaz ki 🤔
tgcaty Elifft banada doktorum megadyn yazıyordu bitince sağlık ocagın da yazdırdım elevit yazmıstı doktoruma sordum jilatinin de var diye bir söylem var ama kesinleşmedi dedi
Candy_liz Elifft Benim kaynım eczacı elevitte domuz jelatini olduğunu söyledi.. Megadyn ve decavitte sığır jelatini varmış.. Ben megadyn kullanıyorum..
Melisahsendursun Tosbik bende 4 aydir kullaniyorum elevit ama doktoror belkide icerigndekileri bilmiyirdur ee ne yapcaz icmiyelimmi kafam karisti🤔🤔
Tosbik Melisahsendursun 🤣ay yok canim daha neler.. 100lerce ilac var içlerinde neler var Allah bilir.
Elifft Benimde kafam karıştı kızlar 😔böyle birşey varsa içmek istemem tabiki doktoruma sormayı düşünüyorum. Decavit varmış bide onu tavsiye ediyormuş eczacılar. 🤔 siz duydunuz mu ?
Elifft @Bskogzhn bende de miğde bulantısı çok fazla. Acaba ondan mı ? En iyisi doktora söyleyip decavit ya da başka bi vitamin kullanmak 🤔
Bskogzhn Elifft bende decavit kullandım bir sıkıntı yasamadım ama elevit kötü kokuyor ve mide bulantısı yapıyor
Haticedma Benim de doktorum decavit yazmıştı eczane de olmadığı için elevit verdikleri içerikleri aynı demişlerdi bende 1 ay kullandım tesadüfen gördüm bir yerde ve ilaç firması herhangi bir yalanlama yada açıklama yapmamış o yüzden bende hemen bıraktım decavit kullanıyorum şuan da sonuçta bile bile kullanamazdım ztn elevit benim midemi çok bulandırıyordu
Elifft Kızlar teşekkür ederim bu arada. Kullanmamak en iyisi galiba sonuçta aynı vitamin başka bi üreticiden almakta fayda var. Yine doktoruma da söyliycem öyle değiştiricem.
Esa Jelatini bilmiyorum ama 1 hafta kullandım kendimi kötü hissettiğim için bıraktım başka doktor mide yanmam için vinalac vermişti gıda takviyesiymiş içinde her şey var 1.5 2 ay falan kullanmıştım sorun yaşamadım çok iyi gelmişti eğer başka vitamin istiyorsan tavsiye ederim