Evet kızlar o güzel gün doktorumun son kontrolde merak etme sen pazartesi beni arar doguruyorum dersin demesiyle 20.12.2021 de saat 5:30 da suyumun gelmesi ile başladı gayet sakin bir şekilde eşimi uyandirdim doktoruna haber verdim hazirlanana kadar iki defa daha çamaşır değiştirdim o dereceydi ciktik yola sadece bel ağrısı var hafif başka hiç birşey yok hastaneye gittiğimde 1.cm açıklık var di doktorum kendi sancimi beklediler doktorum suni sancı vermeyin demiş tabi gidip gelip kontrol ettiler o kadar iyi ilerliyor ki açılma diyip hep destek oldular sancılar artmaya başladı hemşire 7 cm e kadar epidural verebiliriz dediler ama dayanabiliyor mu diye sormus doktorum demişler gayet iyi iyi idare ediyor o zaman epidural de yook tabi saat oldu 15:50 9 cm ama o saatlerin nasıl geçtiğini anlamadım çünkü nasıl çıkaracağım diye endişelerim başlamıştı o yüzden ses etmiyordum tabi onlar waaw harikasin falan diyip saat 16:15 de dediler hadi doğuma tabi ne sancı ne kasılma var bende hepsi gitti doktor geldi dedi ki gönder gelsin yok iki ıkınıyorum gücüm tükeniyor müzik açtılar hadi güzel anne dediler dedim beni indirin hep bir ağızdan yok yaaa dediler yaparsın en zoru bitti zaten gelecek oglusun doktorum dedi ki ben sana şimdi yardım ediyorum bu kiyagimi unutma karnima hafif bastırdı iki çığlık attim veee bana dediler afferin sana şimdi rahatlama zamanı o an oğlum la gözgöze geldim iki dikisim var oda içten dedi doktor kesi yok ama oğlumu yoğun bakıma aldılar enfeksiyon’dan gözetim de tutuyorlar hafif çok az sutum geliyor gidip onu veriyorum eveet Allahım beni kurtardı sizi de kurtarsın inşallah dua edin ogluma sağlıkla kavusayim benimde sutum gelsin beslim oğlumu