Polenpolen52 Ayyybuuukeeecilll bende uyuyamıyoru m 16 haftalık mıdem bulanıyor ama kusamıyorum kusunca bıse gelmıyor napsam 😞
Mltm07 Ayyybuuukeeecilll 35 den selamlar bende öyle yarın çalışacağım ve hala uyuyamadım 😰 uykum var uyuyamıyorum 😭😢
Ayyybuuukeeecilll 1suranur1anne vallahi hamilelikte reflü var dedi doktor uyuyamıyorum . 2 yaşında coook yaramaz oğlum var napacaksam yarın
Ayyybuuukeeecilll Polenpolen52 Aa Herbalife Aloe Vera var onu kullansana. Benim ikinci gebeligim onun sayesinde rahatlamistim
1suranur1anne Ayyybuuukeeecilll bak aynı kaderiz yine benim de gastritim var 30 aylık bir kızım var uykusuzluk başımı ağrıtıyor şuan ama her gece aynıyım ☹️
Ayyybuuukeeecilll Ayyybuuukeeecilll kaderimiz aynii kizz. 2 yaşında nasıl yaramaz bir oğlum var. Birde reflü 🤦😔
RumeysaNur34 Ayyybuuukeeecilll her yolu denedim sağ sol sırt üstü uyumak için en son sızıyorum öyle uyuyorum 😅
Byrktar Ayyybuuukeeecilll Ayyybuuukeeecilll 27+5 günlüğüm 1 haftadır uyku problemi yaşıyorum gerçekten gıcık bir durum 😞