Bernako Yaklaşık 2 saattir içimde kurt olduğuna yemin ederim ama ispatlayamam 🙄aşırı hareket ediyor bizim zıpır niyeki 🤯 6 dilim kekten dolayı mı acaba 😅
1122334455 Bernako hahahha ay çok güldüm bende de var kız o solucan ama benim ki sakin olucak herhalde arada bir kendini belli edip gidiyor gene geliyor takılıyor öyle 🤣🤣🤣 18 haftama ramak kala
Zehraspl Bernako o kurt bendede var cok kipir kipir birde beni ac birakiyo karnimi doyuruyorum hoop midemde ne var ne yok kemiriyo bana koymuyo tekrar acikiyorum🤣 doymuyoda tekrar acikiyo tekmeliyo kasiliyo biseyler ye anneeer diye uyariyo beni sipa🤣
Bernako 1122334455 ozamanlarda hissetmiştim ama pıt pıt gibi şimdi. Metroya yetişen bankacı gibi koşuyor
Bebiscann Bernako sıkıntı yoktur canım merak etme maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏🥰
Bernako Zehraspl inanmazsın sabah bir çiftli ekmek tost yedirdi bana bu sıpa😒 ve eşimin kalan tostunu ve çikolata vee kek 😂😂
Deletedmom_33 Bernako Dün doktorum günde 8-10 kez hareket ediyor mu dedi 10 mu ?? Dedim hocam 50-60 i rahat ediyordur dedim gülüyor 😅
Deletedmom_33 Bernako Ahhahha ben gibi yatmayan yarım saat önce bisiler ye yat hareketlenmeden. Sabahın 5 inde açım diye tepiniyor benimki yoksa 2 tane aç karına ilaç aldığımdan yiyemiyorum o saatte de 9-10 a kadar içimi parçalayıp çıkacak sanıyorum 🤣🤣
Bernako Deletedmom_33 evet evet benim de öyle 😅 hatta bir keresinde gece çok acıkmıştım dedim ki oğlum sabret sabah yiyeceğiz söz dedim erkenden uyanıp sana çok güzel bir kahvaltı hazırlayacağım. Sabah saat 8:00’de hareketlerine uyandım. Kalk kız verdiğinn sözü tut der gibiydı 😂