Gokcecicekk 27 Aralık saat 11 e randevu aldık doğum için.kızlar destek olalım birbirimize 🌸.nasıl his ediyorsunuz ?
DenizBilge Gokcecicekk benim adet tarihime göre beklenen doğum tarihi 27 aralık ama şu anda doğumla alakalı hiçbir belirti yok. Egzersiz yapıp bekliyorum öyle kanala insin diye. 39+4 olduk
Sevinc1987 Gokcecicekk ben varim ben pazartesi inslah 27 sinde 7:30 da hastahanede olcaz artik hangi saat alirlarsa bebek büyük oldugu icin sezeryanla alacaklar
belis_4 Gokcecicekk ay benimde o tarihteydi on gün önce oldu. Zirve yapmış nst sancılarım. Ben hissetmiyodum asla 😁🤦 doktorum riske atmadi
Gokcecicekk aslibiceer benim doktor sezeryancıymış sonradan fark ettik ve çevremden öyle duyum aldım.biraz stres var tabi :/
Tughanalpinannesii_ DenizBilge evet benim de aynı 27 Aralık 4 gün kaldı ama hiç beirtim yok Nolcak bilmiyorum suni olcak sanırım 🥺
Gokcecicekk Sevinc1987 hadi inş aynı tarihte doğum yapıcaz benimde saat 11 de olucak.heyecan var mi :))
Gokcecicekk belis_4 gözün Aydın :) hiç belli olmuyor doğum zamanı:) gecenlerde bir akıntı geldi su zannettim mesela.nst tede sancımda çıkmadı.bebişinle nasıl gidiyor peki :))
Seylan Gokcecicekk bende 28 Aralık görünüyor ama sancı yok gelen giden yok en son sezeryan olacak galiba allah hepimize yardım etsin 🥰
Sevinc1987 Gokcecicekk valla benim sabah suyum geldi simdi hastahanedeyim sezeryan sirasi bekliyorum öYle hazirliksiz yakalandim 😂😂
belis_4 Gokcecicekk bebişimle güzel gidiyo şükür. yorgunluk uykusuzluk var ama tatlı yorgunluklar. Sezeryan sürecimde rahat geçti 😊❤️ darısı tüm hamislerin başına sağlıkla inşallah 🤲❤️
Anneblogu Bizimde 27 Aralık ama saat vermedi daha yarın kontrolüm var yarın söyler büyük ihtimal sezeryan olacak benimde ikinci olmasına rağmen korkuyorum 39.haftada almış olacak
Kbracoskun Gokcecicekk o kadar yoruldum ki artık bi an önce dogsun istiyorum ama kendi ağrısıyla 😔 suni sancı korkulu rüyam oldu 🤦♀️