Pazar günü tamda mutfağı temizlerken yerleri silerken aniden suyum geldi dus alıp hastaneye yolunu tuttuk hemen yatışım yapıldı ama o su değilmiş sızıntı yapıyormuş saat tam 9 da yatisim yapıldı o sırada sabah 9 a kadar hicbirsey yapmadılar hep uyudum sonrasında 9 da bi fitil taktılar bana saat 11 gibi sancılarım sıklaştı bol bol hareket ettim sanci çekerken asla yatmadım yere comeldim köpek pozisyonunda durdum bacak hareketleri yaptım tabi tüm bunları ebe yaptırdı ebede gebelik okulunda ders veren ebemdi ve o gün dersi yoktu tüm gününü bana ayırdı masaj yaptı heryerime sanci gelince derken ilkte 5 cm acilma oldu sonra 2 saat sonra 9 a yükseldi ve sonrası 5 dakika sonra oğlumu emirimi kucağıma aldım o an çok tarifsiz Bi duyguydu eşimde aldi doğuma oğlumuzun doğumuna oda şahitlik etti göbek bağını o kesti 😊doğumdan sonra göbek bağını hemen kesmediler ama 4 dakika boyunca öyle durduk oğlumla hemen koynuma koydular o anı size anlatamam ❤🤲 kesi olmadığı halde çok dikisim oldu ama bebis gelirken çok yırtıldı maalesef şu an o yüzden ağrım çok oluyor bide çok kan kaybetmişim 2 torbada kan yiyip evimize geldik oğlumla 🤗 20 Aralık artık benim için en güzel gün çünkü oğluma emirime kavuştum Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah herkes Bi avazda kurtulur çok karışık yazmış olabilirim anca vaktim oldu buraya yazmaya 🥰 gogus uçlarım çok içine çökük olduğu için emzirmeye zorlanıyorum dua edin lütfen oğlumu sağlıklı Bi şekilde emzirebileyim 🤲 şu an yanımda uyuyor ve bu an paha picilmez 👼🥰❤