papatya56 Kızlar progestan iğnesi vuruluyorum haftada bir kere bir aydır vuruluyorum bugun vuruldum beze oldu kalçam çok agrıyo ne yapabilirim
Ayyysss Canım ben her gün vurunuyorum. İlk zamanlar çok kötü olmuştu hareket bile edemiyordum şükür iyiyim şimdi. İğneyi vurunmadan önce elinde bir süre ısıt. Çok rahatlatıyor. Sonra da yürüyüş yap biraz ve kolonya ile masaj yap 👍🏻
papatya56 Ayyysss Canım ben sağlık ocağında vuruluyorum kendim vurmuyorum dördüncü vuruşum normalde yağ bezesi olmuyodu bugün vuruldum çok kötü oldu kalçam yağ bezesi oldu
Cerenktkc Ayyy benim popişin her iki tarafında da oluşmuştu yağlı bir iğne olduğu için iğneden sonra masaj yap kuzum birde korkma masaj yapmasan bile kalmıyor zamanla geçiyor.
papatya56 Cerenktkc Sağol canım masaj yapım belki geçer serklajlıyım sürekli yattıgım için kalcam agrıyo iki tarafımfa dönemiyorum yatakta sürekli yatmam lazım
Cerenktkc papatya56 aklına geldikçe popişe yağ bezesine masaj yap dediğim gibi yapmasan bile zamanla geçiyor kuzum sıkma canını bende de oluştu şuan çok şükür birşey kalmdı