Ozlemfde Merryy44 2021 de 5250 onu biliyorum da 2022 ocakta doğumum olacak, acaba ne kadar oldu ya da olacak diye merak ediyordum
RumeysaNur34 Ozlemfde fiyat sabitleme yapabiliyorsan yap canım bizde geçen haftalarda fiyat aldık sabitledik bende ocakta doğum yapacağım
Merryy44 Ozlemfde 2022 oluyor zaten benim de 1 ocak erkenden aldık bizde fiyatlara zam geleceği için ayrıca bende %10 indirim uygulattım
Ozlemfde RumeysaNur34 RumeysaNur34 peki doğumunun nasıl olacağı belli mi, doktor normali dene diyor bana, sabitleme sadece sezaryen için olmuyor mu? Yarın gideceğim kontrole ne deyip de sabitleme yapıyoruz siz ne dediniz :)
RumeysaNur34 Ozlemfde sezaryan olacak canım konuştuk doktor ile sonra fiyatlandırma bölümüne gittik eşim ve ben sağlık çalışanıyız fiyatta birşey yapılıyor mu diye sorduk normalde yapmıyorlarmış ama yinede kırmadılar %10 bir indirim yapıldı o şekilde oldu yani 😊
RumeysaNur34 Ozlemfde yazmayı unutmuşum normal içinde sezaryan içinde fiyat sabitleme oluyormuş canım ama gittiğin hastaneye sor mutlaka inşallah vardır öyle birşey zamdan etkilenmezsiniz 🤲🤲❣️
Ozlemfde RumeysaNur34 teşekkürler, işte Medipol Mega için sordum ya sende o hastaneye gidiyorsun sandım, yarın bir konuşayım. Bana sadece sezaryen için gün alırsan fiyat sabitleniyor dediler de yarın yine bir sorayım
RumeysaNur34 Ozlemfde yok canım bazı hastaneler öyle yapıyormuş o yüzden yazdım inşallah yaparlar sabitlemeyi 🤲
Ozlemfde Merryy44 bugün görüştüm sanırım sizinki 1 Ocak olduğu için 5250 kabul ettiler. Gün aldığım halde fiyatın sabitlenmeyeceğini söylediler. Hatta 1 Ocak bile olmuyor dediler de muhtemelen sizinki için şimdiden belli diye bir opsiyon kullanıldı. Yeni fiyatlandırma 6825 imiş.
Merryy44 Ozlemfde muhasebeye indiniz mi bende bugün oradaydım muhasebe de eda hanım var onunla görüşün bence indirim sağlayacaktır size
Ozlemfde Merryy44 ben cuma günü yine gidicem 31 aralıkta o zaman gidip bi de Eda hanımla görüşeyim. Bu muhasebe dediğiniz -1 de camlı bölme geçiliyor oradaki kişilerden mi?
Ozlemfde Merryy44 hatta kadın dedi ki kim veriyor bu bilgileri kişileri yanlış yönlendiriyorlar, işte 1 Ocak dahi olsa fiyatlar güncel olarak uygulanacak falan. Benimki 24 Ocak olacaktı işte.
Merryy44 Ozlemfde evet - 1 katında edanur hanım onunla görüşün biz kendisiyle görüştük eğer planlı sezeryansa bize bu senenin fiyatından tanımlayın dersiniz kağıt yazıp veriyor umarım indirim sağlarlar
Dryakbts Ozlemfde bugün bende aradım bana da aynı şeyi dediler canım fiyat sabitleme paket alma asla yok olamaz dediler 🤷🏻♀️