Boncugummmm Bacaklarım kollarm ellerim bıle agryor bgun gün boyunca geçmedi arada agryodu yıne çok kotü oldum hala geçmedi😟napmalıyım çok canm acyor szlerde de var mı bu tür seyler
Deletedmom5545 Boncugummmm bende 26. Haftadayım 3 gün önce kollarım ellerim parmaklarım bacaklarım çok ağrıyordu önce eşim masaj yaptı sonra bolca yoğurt yedim geçti
ozge07070 Boncugummmm canım bende aramda yatarken bacak ağrısı oluyor o kadar bugün 2. Tetanoz aşımı vuruldum
Azra_Mom Boncugummmm bende 17 haftalığım kalça kemiklerim bacaklarım sırtım belim ağrıyordu doktor magnezyum yazdı ağrılarım oldukça azaldı kasılma filan oluyordu artık geçti kasılmalar sizde doktorunuza söyleyin bişeyler verir
Boncugummmm Deletedmom5545 Deletedmom5545 bn de yedim bıraz once kalsiyum eksiklgnden mı acba. Dün muaynede söyledim kıraplar içn magnezyum falan yazdı. Bgunde bi baktım bu agrılar la baş başaym gün boyu hastanedeyim ayakta kaldım bazen o yuzden mı oldu acaba dedim
Boncugummmm Azra_Mom sznde baya erken başlamış. Deidm dün canm yazdı manogrom diye bi magnezyum bgun içtm baklm inşllah faydası olur
Deletedmom5545 Boncugummmm bende kendin için heralde kalsiyum eksikliğinden diye düşünmüştüm 2 3 gündür yoğurt yiyorum geçti
Azra_Mom Boncugummmm birde bu ilaçların yan etkisi ishal yapıyor içtiğiniz gibi bende doktoruma onu sorucam çok karın ağrısı oldu bide ishalden kaynaklı ama bir yandan bırakırsam diğer ağrılar başlıcak şaştım kaldım
Boncugummmm ozge07070 ewt canım başladım bugun. Birde aferdersin canm bnm sarı akıntım için fitil werdi biraz önce ayaga kalktgmda b sarı akıntı birden geldi normal mi. Acaba ordakı enfeksyonum söktü normal mi bu
Boncugummmm B1983 magnezyum dün verildi bna. Birde vitamn olarak decavit d vtmnı faln kullanyorum bunlar
B1983 Boncugummmm gec vermis magnezyumu ben cok oldu kullanali cok şükür kramp agrim olmadi hic yogurt peynir tüketin bol
Boncugummmm B1983 istemezsem vermiyordu dha canm rahatszlgımı bahsettim magnezyum kullanablrym deidm oylelıkle. Çok teskkur edrm öyle yapaym pek yemezdım yogurt falan düzenli dewam edeyim🌺sz hangi magnezyum kullanyorsunuz
B1983 Boncugummmm osteocare magnezyum ,elenatal ,gynoferon kan hapi bu sabah ac iciyorum,d vitamini bunlar kullandiklarim canım
Boncugummmm Azra_Mom siz yinede danışın isal olmakda kötü belkı ilacınızı degiştrir. Bnde kabzlık cok yaşıyorum vtmanlerden dolayı sanırım
Boncugummmm ozge07070 belkıde canm bıktım bu enfeksyondan bır kurtulamıyorum szlerde de oluyor mu naptysak gecmiyor. Vajinal kültr alsn dıye beklyorum hiç almıyor bnm doktrum. Akıntıdan dolayı geciyor sun dıyor. Dün kokulu oluyor dedim fitil yazdı buda temizliycek mi baklm