Hermoniegranger 22+4 te gittim. Doç dr ali ekizi tercih ettim. Ücreti 850 tl idi. 1 saat sürdü ve benim bebeğim sürekli toplandığı için yarın saat bi şeyler ye iç yürü gel tekrar bakayım her yerini görmek istiyorum bebişin dedi. Renkli fotoğraf çekti ve fotoğraf kağıdı kalitesinde basılmış A4 kağıdı boyutunda verdi. Ekstradan siyah beyaz detaylı ultrason görüntülerini ertesi gün whatsapptan linkle paylaştılar. İncelerken tek tek her şeyi anlattı. Şu an kalbe bakıyorhm, böbreğe bakıyorum işte damarları gayet iyi kan akışı iyi vs gibi. Zaten yanınızda bir kişi girebiliyor ve benim eşim girdi. Duvara projeksiyonla yansıtıyor doktor oradan eşinizle beraber seyrediyorsunuz. Benim eşim çay içe içe seyretti keyifle valla :) benim cinsiyet belli değildi hiçbir doktor görememişti Ali bey daha karnıma değdirir değdirmez söyledi hemen :) bittiğinde de size detaylı olarak tüm yaptıklarını tekrar anlatıyor raporu dğzenliyor varsa sorularınızı cevaplıyor ve bir sorun olursa tekrar görüşebileceğinizi belirtiyor. Verilen ücret kimilerine göre fazla gelebilir ama ilgi, güleryüz, bilgilendirme ve ortam kesinlikle buna değiyor.