edanurbalci Kızlar bebişinizin tekmesini nasıl hissettiniz 24. Haftadayım ama anlayamıyorum bi türlü tekmemi atıyor yoksa benmi hayal kuruyorum diye 😄 çok hafif bişeyler var dışarıdanda görülebilir yada elimizde hissedebiliriz diye okumuştum biyerlerde ama yok😒
Beybisininannesi edanurbalci merak etmeyin yakında çok net hissedersiniz.. şu an uyumak istiyorum mesela ama asla müsade etmiyor Sürekli bi vuruş var içerden🙈
Asminim77 edanurbalci ben 20 haftalığım hissederim artık derken insanlar 26 27 de hissedersin net dedikçe hevesim kaçıyor ya 😂😂
Meri3220 edanurbalci ayy Bi yarım saat önce post açtım ben daha 17 haftalık hamileyim hareket hissetmiyorum diye kafaya takıyorum ilk gebeliğim şimdi şu yazıları okuyunca önümde uzun bir yol var anladım valla 🤭🤗
Mevaninannesiii edanurbalci valla canm ikinci gebeliğim 12 haftadan beri hissediyorum şuan 21 deyiz tekme tokat dalıyor 🤣
kubra_15_07 Kelebek kıpırtısı gibiydi o zamanlar. Ama şimdi 27. Haftadayız güzelce indiriyor maşallah tekmeleri inşallah doğunca uslu olur 🙈
GamzeMetin 24 haftaligim, babasının eline gece yatarken sağlam vurdu çok garip hissettim kendimi ve her gece soluma yada sırt üstü yatınca çok net hissediyorum 🥰🤗
Ccgdm edanurbalci 27.haftamdayim 25 haftadan beri çok net dışarıdan görülüyor ve hissediyorum güzel tekmeliyor 😃😃 sizinde tekme yada harekettir yüksek ihtimal
Meri3220 edanurbalci ayy yok ya ultrasona gittiğimde kıpır kıpır doktor çok hareketli bir bebek olduğunu söyledi ama benim herhalde göbekten hissetmiyorum bir türlü beklemek en iyisi 😃😃