202020212022 QueenMommy canım korkutmak istemem ama benimde başımdan böyle bişi geçmişti. Emin olamamıştır doğum suyu mu diye çünkü pijamam bayağı ıslanmıştı. Hastaneye gittik ve doğum başlamış dediler sezeryana aldılar. 38+5 haftalıkken
Fatmacmen Böyle konuşarak kadını daha çok telaşlandırıyosunuz. Arkadaşım bunun su olduğunu kabul etsek bile 24 saat içinde doğum demektir yani sabahı beklemende hiç bir sakınca yok. Ayrıca su bir defa ve bir bardak gelerek bebeğin durumunda risk oluşturmaz yaşamış biri olarak söylüyorum. Rahat rahat uyu yarın git kontrolüne
Rukiyeataman QueenMommy Canım suyun olsa tutamazsın hiç bir şekilde ve anlaşılıyor yani daha orta kısımdan geliyor ve öyle bir bardak gibi geldiyse şuan da sızıntı halinde devam etmesi gerekir hatta sancılar da başlar suyun gelmesi doğum demek zaten hiç yalandan yere hemen acile falan gitme alttan muayene olup tetikletme sakin ol bekle bakalım sancı olacak mı bir daha gelecek mi su gelmesi korkulacak bir durum da değil sürekli doktora git gel yaparsan zamanlaok bunalırsın. Benimde ilk doğumda önce suyum geldi oradan biliyorum öyle su geldi hop pat diye bebek düştü yere gibi bir durum söz konusu değil zaten sancı başlar az az su gelir vs onları talip et yeterli
QueenMommy Rukiyeataman az önce yine idararım geldi bekledim tutabildim yine çıktım idarar zaten 3-4 bardak su filan içmiştim ondan sürekli idarara çıkıyorum sanırım ağrım sancımda yok
Morika Sancın kasılma ya da regl ağrısı gibi birşey var mı, bebek hareket ediyor mu sakinleş, bedenini dinle, ve eğer gerekli görüyorsan kaldır eşini götürsün acile, kararı sen ver o değil.. önlem almak lazım, telaş yapmadan
Oznurkk QueenMommy ben gebeliğimin başında kanamalar yaşadığımda hep acilden giriş yaptım.acil doğum servisini arayıp oraya götürdü orada da ultrasonda felan bakıyorlardı hep . En az 10 kez gitmişimdir
Gizgizgiz QueenMommy değil canım korkma bende kabızım her ıkındığımda su geliyo diye korkuyodum ama değil su olsa sancın başlar zaten sabaha kadar duramazsın boşuna strese sokma kendni
QueenMommy Gizgizgiz Çok şükür ya sancıö yok hatta yine az önce idrarım geldi tutabiliyordum onun öncesinde su çay filan içmiştim o yüzden böyle sürekli geliyor
QueenMommy Laleozkan_09 gitmedim canım su olsaydı ağrım olurdu birde gece normal çok rahat uydudum yani sabah iç çamasırıma baktıgımda hiç birşey yoktu normalde ağrı filan su sızıntısı olsa bugün gitcektimde ama yoktu bebekte hareketli