Kızlar öncelikle Rabbim tüm hamile olan kadınlara kolay doğumlar nasip etsin inşallah direkten hikayeme geçmek istiyorum 20 Aralık pazar günü nişanım geldi ilk pembe renkte geldi ondan sonra da Hafik kahve renkte geldi ve sancım falan da yok tu o gün temizlik galan yaptım çünkü doğumum yakındı artık ve 21 Aralık pazartesi günü de hafif sancılarım başladı gündüzleri oluyordu ama aralıklı oluyordu o gün akşama kadar da öyle oldu neyse akşam bi tık daha sıklaştı ve gece uyandım saat 3 gibi sancım vardı ve biraz daha pembemsi kanam olmuştu duş aldım evi turluyordum ama sancılarım sıklaşmadığı için tekrar yatağıma girip uyudum sabah saat 6 da eşim işe gitti ve ben ona ben bu gün kesin doğururum dedim oda hayırlısı diyip gitti ondan sonra yine uyudum ve kızlarımla tekrar kalkıp kahvaltı falan yaptık ama benim sancılarım devam ediyordu bu arada evi temizledim yine duş falan aldım bu arada Meryem ana otunu da suya koydum ve akşam saat 6 gibi hastaneye gittik kaynanamla birlikte işlemler falan derken 7 gibi muayene etti doktorum ve açılmam 6 cm olmuş dedi ve sen hemen doğurursun dedi aferin dedi beni cesaretlendirmek için herşeyi yaptı neyse ben ordan hop doğumhaneye üstümü falan değiştirdim sancı odasında ebe beni çağırdı kontrol için doğumhane sancı odasına çok yakım zaten gittim çatı muayenesi yaptı 8 cm olmuş dedi hiç kalkma dedi doğurursun sen dedi birazdan tabi bende kısa süreceği için bi seviniyorum ebem de elinden geleni yapıyor beni cesaretlendirmek için neyse hafif suni sancı verdi ve nts de bağladı sancım geldiğin de derin derin nefes al yapıyordum ve iyi geliyordu bana ve artık başını görüyorum dedi sancın geldiğinde ufak ufak kakanı yapıyormuşsun gibi ıkın dedi dediklerini yaptım ve artık doktoruma haber verdi geldi doktor oda her sancın geldiğinde küvetli ılın dedi 2 3 kere yaptım ve saat tam akşam 8 de oğluşum doğdu 😍😘o kadar güzel bi his ki anlatamam ve direkmen temizlediler doktorum da dikişlerimi attı çok az dedi dıştan 3 tane dedi dikişlerimi atarken hissetim ama dayanılmayacak kadar değil di bebeğimi temizledikten sonra yanağıma koydular öptüm kokladım ama hep aklım iki kızlarımdaydı ve ağladım orda dikişlerim en fazla 5 dakka falan sürdü beni temizleyip üstümü giydirdiler ve odama geçtim bebeğimi de getirdiler emzirdim benim 3. Gebeliğim di ve herşeyi biliyordum
Size şunu söylüyorum suyunuz gelmeden yoğun kanamanız olmadan gitmeyin evde sancınızı çekin duş alın ve sancınız geldiğinde oturup kalkın çok faydası oluyor gerçekten ben hep öyle yaptım ve doğumum kolay oldu Ve artık zorlu süreç yeni başlıyor bizim için Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah