Sibelcandemirtas72 Bebeğim 7 haftalık ve kalp atışı zayıf bu durumu yasıyan var mı sonucu ne oldu ? 😰😰
mavisevdamm_m Sibelcandemirtas72 seni asla korkutmak istemiyorum ama ilk gebeligimde altıncı haftada kalp atışı yavaştı, bir hafta sonra kontrole gittim maalesef kalbinin durduğunu ogrendim… Başka bi akrabamizda bı hafta sonra kalp akışı normale donmustu bebeği sağlıklıydı.. İnsallahh sonuç sende güzel olur inşallah düzelir 🤲🤲
Elfs Kalp atışının oranının 130-160 civarı olması önemli neden bu şekilde olabilir en doğru cevabı doktorunuz verir ne dedi? Sizi üzmek istemiyorum ama ritmin zayıf olması bebekte bir sıkıntı olduğu anlamına gelebilir.
Sibelcandemirtas72 mavisevdamm_m Korkuyotum çok fazla ihtimaller bile insanı üzüyor hakımda hayırlısı olsun istoyrum ama ilk gebeliğim ve bu bebeği çok fazla istiyorum 😰😰😰
Duruliyaninannesi Bilgim yok canim ama alah gönlüne gore versin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insallah bebişin birakmaz seni düzelir kalp atislari😘😘
mavisevdamm_m Sibelcandemirtas72 kuzum bu durum zaten sağlıksız gebeliklerde oluyormuş.. ben böyle teselli etmiştim kendimi.. dediğim gibi akrabamin bebeği sağlıklı hatta doğdu onun bi hafta içinde kalp atışı düzeldi.. inşallah senin bebeğinin de düzelir hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏