beyzabaygul Ankara şehir hastanesinde normal doğum yapan var mı? Yanına refakatçi alınmıyormuş doğru mu
Mom54544 beyzabaygul ben 2 buçuk ay önce yaptım annem sancı odamda da serviste de hep yanımdaydı eşim servisteyken geliyodu yanımıza tamamen kalamamıştı annem refakatçi olduğu için
Halime0638 beyzabaygul alınıyor tabikide nasil alınmasın hatta eşin bile kalabiliyor kimi secersen o kalıyor
Gizemin-minnakI @beyzabaygul ben değil ama yapanlar var . eşi bile oda tek kişilikse refakatçi alıyorlar .
Gizemin-minnakI @kraliceari 1 kişi diye biliyorum canım . Odalar ya tek. Kişilik ya çift . Tek kişilikse eşi alırlar .
beyzaagbkl Mom54544 doğuma istediğimiz doktor girebiliyor mu yoksa o an doğumhanede hangi doktor varsa o mu giriyor
Halime0638 beyzabaygul yok alıyorlar tabikide öyle birşey yok gebe okuluna kayıtlıyim daha geçen sorumlumuz yazdi refakatçiniz kim olucak diye sezaryen yada nirmal fark etmiyor
beyzabaygul beyzaagbkl referans ayarlayabilirsen istediğin doktor giriyor onun dışında o gün kim varsa o giriyor
beyzabaygul beyzaagbkl tanıdık doktor bulcaksınız yoksa kim varsa o ama gerek yok bence çünkü zaten acil doktorları iyi doktorlar