Sezeryan olacak arkadaşlara motivasyon olsun diye tekrar bu uygulamaya geldim🥲 ahh ahh ne güzel her akşam buradaki dedikoduları takip edip cocugum için merak ettiğim hersye bakıyordum zaman su misali akıp geçiyor hamisler bu zamanların değerini bilin🥲 26 gün önce çok şükür sağlıkla koalamı kucağıma aldım şimdi o uyumuşken yazayım dedim😀 çünkü ben çok korkuyordum sezeryandan burada korkusu olanlara motive olmak istedim 🤗 hiç korkmayın sevgili hamişler ben dogurduysam herkes doğurur çünkü ben çok korkuyordum neyse benim koalam kanala inmemisti mecburi sezeryana kalmıştım normal doğumu çok istiyordum ama nasip olmadı evrakları falan hallettik tabi ben çok heyecanlıyım hatta anestezi uzmanı gelip sorular soruyordu ben heyecandan kilomu unutmuştum neyse ki kaynanam yanimda imdadıma yetişti 🤦♀️😀 sabah 8 de hastaneye gittim önlük verdiler artık yattım doğumu bekliyorum hemşireler gelip serum taktılar o serum da beni baya rahatlatmisti birde yanınıza kalinca bir battaniye alın çünkü benim ayaklarım buz gibi olmuştu artık saat 9 oldu beni ameliyata getiriyorlar içimde bir korku korkudan heryerim titriyor ve buz gibi olmuştum ama tabi hemşireler çok tatlıydı beni çok motive ettiler ameliyathaneye girdim öyle korkulacak bir ortam yok beni ameliyat masasına aldılar sürekli benimle konuşuyorlar çok samimiydiler sordular bana ben spiral anestezi istedim cocugumu hemen görmek o anı hissetmek istedin doktorum geldi artık igne vuracaklar doktorum elimi sıkıca tuttu o beni çok rahatlatti ama korkulacak hicbirsey yokmus ben hissetmedim bile vuruyorum dedi ve vurdu sonra buz tutan ayaklarıma bir sıcaklık gelmeye başladı aslında bu benim hoşuma gitti çok üsümüstüm çünkü 😄 uyuşmaya başladım ve sonda takacaz dediler ama sadece soylediler hissetmedim bile çünkü uyustuktan sonra taktılar eğer korkulariniz varsa sizde öyle olmasını isteyin. Artık ameliyat vakti önüme perdeleri serdiler ağzıma hava taktılar başımda tatlış bir hemşire vardı beni sürekli konuşturuyor hayatımı anlattım resmen😄 ama çok iyi oldu kendimi kötü hissetmeme engel oldu bu durum. Bana sıcaklık basmaya basladi başımdaki hemşire ne hissedersen söyle dedi mide bulantısı olabilir o zaman bana söyle dedi evet mide bulantim oldu ama kusmadim hemşire geçecek dedi sonra benim vücudum böyle sarhosmusum gibi oldu tansiyon düsmesiydi sanırım kendimi kötü hissetmeye başladım hemşireye söyledim beni sürekli sakinleştirmeye çalıştı sonra bir baskı hissedeceksin omuzlarında bebegi alırken dedi ama geçecek dedi dediği gibi de oldu omuzlarıma baskı oluştu sonra dünyanın en anlamlı sesini duydum inanın bana o an bütün yaşadığınız o stresi korkuyu unutuyorsunuz biran önce ameliyat bitse de cocugumu kucağıma alayim diye bakıyorsunuz. Neyse dikişler atılırken benim küçük koalamı getirdiler aman o da ne dünyanın en tatlı şeyi en güzel kokusu… ağlıyordu yanıma gelince öpünce sustu minik koalam işte o an anladım onun bana ne kadar ihtiyacı olduğunu 🥲 sonrasından zaten hiç korkmuyorsunuz yanliz baskı hissediyorsunuz çünkü orda karniniza bastiriyorlar rahim toparlanması için sanırım. Bütün dokunuşları çekiştirmeleri hissediyorsunuz ama 0 acı inanın bana ben 10 kere daha sezeryan olsam korkmam artık o kadar kolay geçti çok şükür 🤲 Rabbım yardım ediyor o an size bir güç veriyor 💪zaten yarım saat sürüyor zaman çabuk geçiyor ameliyat bitti ve odama çıktım baktım ki koalam orda hemen emzirmek için verdiler çok şükür sütüm de geldi. İlk ayağa kalkma olayı çok zor demişlerdi ama benim o kadar zor olmadı sadece ayağa kalkarken biraz canim yandı kolumda annem ve hemşire vardı onlara yüklendim zaten. Sonrasında kendim kalkmaya başladım sondayı cikartirlarken hissettim o 2 saniyelik bir acı verdi o kadar sonrasında zaten acı hissetmiyorsunuz. Kendinize güvenin ameliyat da olsanız ayağa kalkmaya çalışın oğlumun altını ilk ben aldım çok rahattım şuan dikislerim falanda gayet iyi. Çok uzun oldu ama tecrubelerimi paylaşmak istedim inşallah size de cesaret verebilmisimdir 🥰 sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz mümkün olduğunca cevap vermeye çalışırım 😊😍