Bencede kullanmak en mantıklısı 🙏🏻 29 haftalık hamileyim. Son 3 haftadır hastanelerdeyim aynı zamandada akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Aşırı halsizlik , miğde bulantım, sürekli uyku hali, yorgunluk vardı. Bende ilaçlarımı aksatıyordum ama miğde bulantısından dolayı içemiyordum. Ona ragmen kan, demir, folik asit,b12 dibin dibinde çıktı. Oysaki hamile kalmadan önce folik asit başlamıştım. Et yiyemezdim hamileliğimde full et agırlıklı beslendiğim halde. Şuanda ugrasıyoruz evet bebegime giden kanlar çok iyi bi sorun yok şükür ama ben kendimi riske atıyorum. Suanda serum tedavisi ve iğne tedavisi görüyorum. Demem o ki bebek zaten bizden alacagını alıyor ama anneler için büyük sıkıntı oluyor. Normalde kan degeri 10a düştüğünde ferinject serum başlatılıyormuş ve benim değerim 9
B 12 iğnesini de oluyorum ayrıca. Yani ben son raddede fark ettim . Ferinject oyle bi serumki 6 tüp seruma eczaneden 600 tl verdik tek hekim raporu oldugu halde , doktor raporu yazmasam 8.000 e alırdın dedi. Tabi ki de maddiyatın bi önemi yok sağlığımız iyi olsun ama serumlarda yoruyor şuanda. Oyüzden hiç eğlenceye kalkışmayıp aksiyon aramaya gerek yok. Ne kullanmak gerekiyorsa onu kullanmak gerekiyor. Hem bizim için hem bebeğimiz için… 🙏🏻 Uzun oldu biraz kusura bakmayın ama ben şuanda çekiyorum bu durumdan kimse çeksin istemem ❤️