dunyambebgim Vitamin ilaçları veriliyor ancak hiç kullanmadım ilaçtansa meyvelerden veya yiyeceklerden vitamin almamın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum çok ilaç kullanmak istemiyorum sizce bu bebeği etkiler mi
Fatmadumankorc dunyambebgim yedikleriniz artık doğal olmadığı için hiç biri vitaminler kadar yararlı olmayacaktır bebeğin beyin gelişimi için kullanmanız çok önemli. Bebeğinizi riske atmayın
Mom6545 dunyambebgim ya ben zararlı olacağını hiç düşünmüyorum çünkü eskiden doktor mu vardı annelerimiz büyüklerimiz falan hiç böyle şeyler görmemiş çok şükür hepimiz sağlıklıyız bence kullanılmasa da sorun olmaz
kuzeymomsss dunyambebgim valla ben 6 tane vitamin kullanıyorum onun yanı sıra meyve de yiyorum yoğurt peynir de sütte tüketiyorum
Asilsmommm Mutlaka folik asit ve 4.aydan sonra kan ilacı d vitamini kullanmalısınız bebeğin beyin gelişimi için folik asit diğerleri kemik kas gelişimi için mutlaka şart
dunyambebgim Asilsmommm folik asit 2 aya kadar kullandım evet fazla halsizliğim var kansızlık için de o ilci içemedim küçük şişelerdeki kansızlık serumu alınabilir mi acaba bilginiz var mı
Asilsmommm Kullanmazsanız siz de kötü olursunuz vücudunuzdan kullanır Bebek vitaminleri bu da halsizlik baş ağrısı eklem ağrısı kaşıntı kasılmalar yapar doktorunuza danışın
Bsradogn Asilsmommm ben bire bir hepsini yaşıyorum uykularım haram bana resmen. İlaç kullanmayı sevmediğimden.
Asilsmommm dunyambebgim oluyor diye biliyorum ama doktorunuza danışın beb oroferon kullanıyorum minicik ve tatlı bi ilaç
Fatmadumankorc Mom6545 eskiyle kıyaslamanız çok komik gerçekten. Eskiden radyasyon da yoktu ama şu an elinizdeki telefondan yediğiniz her şey radyasyon ve eskilerin yediği her şey doğaldı şu an doğal bir şey bulabiliyor musunuz? Soluduğunuz oksijen bile temiz değil
Didem4957 Ben hiçbirini kullanmadım kullanınca tansiyonum düşüyormuş gibi hissettiğim için çok şükür hiç bir sorun olmadı sadece şuan covidim 🙁
kokulutaslar89 dunyambebgim İlk 3 ay Demir Folik asit Düşük tehlikesinden dolayı progestan kullandım Haftadan itibaren Folik asiti bıraktırdı Demir Omega D vitamini Ve progestan ile devam
Didem4957 Ve sağlık bakanlığı hamilelere ilaç veremiyor d ve C vitamini hamilelik için kullanıyorsanız şuan kullanmayın organlara zarar verebilir dedi
Asilsmommm Didem4957 nasıl sağlık bakanlığı veremiyor d vitamini ücretsiz olarak 12. Haftadan spnra sağlık ocağından verdiler
Elifgoktug1 Fatmadumankorc Hay eliinize saglik yorumun alnı olsada öpsem 😘 herkeste bi eskiye kıyaslama var sanki eskisi gibi doğal hersey🙄 yediğimiz gıdalarda ki islenmislik ziraat ilaçları vs hiç düşünülmüyor🙄 birisi de bir posta kan ilaci yerine pekmez içiyorum hergun demiş doktorla konuştum bu konuyu hergun 1.5 litre pekmez içerse olur içebilecek mi dedi yeterli bi miktar var kafamıza göre vermiyoruz demisti 🙈
Mom6545 Fatmadumankorc şey ne kadar doğal beslenseler eski insanlarda da olan bişey vitaminsiz lik bu yeni oluşmuş bişey değil çevremde çok insan gördüm ilaç kullanmayan ve hiç sorun yaşayanı da görmedim he ben kullanıyorum kullanmayana da aa nasıl kullanmazsın böyle şöyle olursun denmesi saçma geliyor
babynil @dunyambebgim vitaminler aslinda bebek degil sizin icin yani sizdeki vitaminleri o aldigi icin sizde eksikmesin die. Bende duzenli almiorm unutuorm falan ama almakta fayda var bence. Sahsen suan bi seyiniz yok ama kalsiyum eksiginiz olursa dis kaybina kadar gidebilio magnezyum eksigi ki bende var kramplari agrilari uyutmuo bile
Asilsmommm babynil doktorunuzdan magvital isteyin magnezyum kramplar için verdi doktorum rahatlattı beni
Merve_bulut_55 dunyambebgim valla yememe dikkat ediyorum meyve cok tuketiyorum fakat yinede degerlerimin bazisi düşük çıkıyor bende ilaclar mutlaka kullanılmalı. Zaten zararı olsa hiçbir doktor vermez