Blblanne https://resimyukle.io/r/PCf3iFFWnx Kizlar gebeligimi yeni ogrendim. 2 gun ust uste kan verdim beta degerlerini goruyorsunuz. 22 aralik tairihinde verdigim neden kirmizi yazili ve refarans disi yaziyor. Acaba sorun mu var cuma gunu gidicem.sonuc gostermeye korkuyorum.
Selin111 Blblanne Hayırlı olsun korkma benimde öyle kırmızı ve referans dolu yazıyordu yüksek rakam olduğu için😍
Esmnr Canım referans değer 0-5 arası olduğu için öyle gözüküyor. Normal bir şey beta değeri yükseldiği için referans dışı diyor. Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🏻
MissMuso Blblanne korkacak birşeyin yok zaten değer referans dışı yani gebelik durumu var. Tahlilleri yapan kurumun farklı olmasından belki öyle çıkmış olabilir. Kontrole gittiğinizde zaten gebeliğin hakkında bilgi verecektir. Bu sonucun görüntüsüne takılmana gerek yok.
Gstml41 Blblanne Aynen kötü bişey yok bencede güzel yükselmiş darısı başıma bende cuma tekrar vericek kan benimde yükselir inşallah.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🧿 isteyen herkese de tabi.🤲
cennet_kusum_ Blblanne hayırlı olsun canım maşallah çok da güzel artmış referans dışı yazması yüksek çıktığı için Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin