Melos12 Ssultannnnn sıyahın gold detayları çok hoş ben bi siyah bide açık gride kaldım eşim doğum günü hediyesi istediğini alım dedi sanırım arabayı alıcak 😊
Melos12 Ssultannnnn sağol kuzum bakalım benim sağım solum belli olmaz hadi hayırlısı diyelim biri resim atsa siyahıda görsek canlı canlı keşke
Ssultannnnn Melos12 ben yarin bi bakmaya gidecem buyuk ihtimal foto ceker atarim dicem de ben buraya foto atamiyorum ya nedenini anlamadim🤦♀️
Nursultanb Boncugummmm Boncugummmm Kraft Sharp Travel Sistem Bebek Arabası - Kırmızı https://www.hepsiburada.com/kraft-sharp-travel-sistem-bebek-arabasi---kirmizi-p-HBV00000QUO8Z?magaza=cocukicinhersey&url_src=ios-product-detail
Melos12 Ssultannnnn tarıf ederiz canım atılmayı ben anlatırım sen gıt bakamaya da hangı tonu var duruşu nasıl bende gidim bakım sonra
incilaylay Ssultannnnn canım travel sistem çok ağır ve yer kapladığı için kabin boy tercih ettim markası pierre cardin jojo çok memnunum
Mltm07 Ssultannnnn google a girip hizli resimyukle yazin tiklayin resmi yukleyin oraya sonra resmin uzerine basili tutup kopyalaya tiklayip buraya yapistirip paylasin direk buraya yüklenecek 🌸
Ssultannnnn Melos12 yaziyi yazdigimiz yerde resim ekle diyo ama ona basinca yazi ekliyo fotolara girmiyo bile nese gidersem yarin yine tarif edersiniz😂
Ssultannnnn incilaylay hepsi cok agir degilmis ama yenidogan icin sanki travel sistem daha iyi gibi geliyo bana hayirli olsun canm sana.🌸
Seymaayyy Ssultannnnn ben aldım bır kaç ay önce 1800 civari falandı içime cok sindi henüz kullanmaya başlamadık cok severek aldım tavsiye ederım katlanısı falan cok iyi 🙏
Ssultannnnn Seymaayyy ya ne guzel uyhunada almissiniz bende bakmaya gidecem herkes cok merak ediyo acaba fotosunu cekip atabilir misin bu modeli almak isteyen cok 😂😍😍
Seymaayyy Ssultannnnn resim yüklemek istersen img resim yükle yaz googula ilk baglamtıyı tıkla sonra galarıden resım seç resım yükleye tıkla sonra resmın üzerine başlı tut kopyala yap sonra buraya yapıştır 😅
Ssultannnnn Mltm07 ayy tesekkur ederim bakalim yarin gidip cekebilirsen fotoyu sizlerle paylasirim artik😍😍
Seymaayyy Ssultannnnn bende koyu rengını tercıh ettım günümüzde golf rengı çok klışeleştı açıkçası görmek istemıyorum 😂 aynı tonları koyu gri daha spor duruyor bundan aldım
Ssultannnnn Seymaayyy bunun daha basit versiyonunu yapmalilar bence bi foto atmak icin bu kadar zahmete girilmemeli ya😂😂 neyse yarin denerim artik saol canim🌸🌸
Seymaayyy Ssultannnnn wp gıbı anında cekıp paylaşılır olabılır di aynen 😅 yarın gorelım alırsan merak ettım