mucizebebek2010 Kızlar 16 haftalık hamileyim doktora cinsiyeti kağıda yazmasını söylemiştik. Bebeğin bacakları kapalı olduğu için baya uğraştı doktor. Kağıda erkek yazmış cinsiyet partisinde öğrendik. Ama ben hiç emin olamadım tecrübeli olanlar yorum yapabilirmi?
Gulsurmeli mucizebebek2010 https://imgyukle.com/ sitesine girip buraya yükleyip, buradan yüklediğiniz fotoğrafın üzerine basılı tutun ve kopyalayın foruma yapıştırın. Kopyalayarak yaptığınızda fotoğraf açık paylaşılacaktır.🌸
mucizebebek2010 Mevaninannesiii bende çok çok sonradan farkettim ama buradada sürekli cinsiyet değişti postları görmekten kafam karıştı 🤷♀️
euphoria123 mucizebebek2010 doktor tecrübeli ve cihazı iyiyse bence pekte değişmiyor bugün 15+5im herşeyi o kadar net gördüm ki ☺️
euphoria123 Bence de erkek bana da 13+3 te %90 erkek demişti bugün yine gittim 15+5 im yine erkek net herşeyini de gördüm bence sizinki de erkek sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻☺️
mucizebebek2010 euphoria123 Biz cinsiyet partisi yapacağımız için göstermedi bize o yüzden şüphe duydum sanırım. Bide o kadar kız hissediyorum ki alışamadım sanırım. Çok şükür sağlıklı sıhhatli olsunlar kız erkek farketmez 🤲🏻
Kamtug Ne şanslısınız ben 20. Haftadayım hala söylemedi 😅🤣 bakmadı bile doktorum ayrıntılı ultrasona gideceğim orda öğrenirsin dedi bana ona da 1 hafta var daha