Mirages Merhaba anneler. Yaklaşık kim saattir karnımda gerginlik oluşuyor. Bazen 5 bazen 4 bazen 10 dakika ara ile. Suyum ya da nışan gelmedi. Tatlı tatlı geriliyor karnım. Yarın doktora gideceğim. Bu durumu yaşayan var mı?
beyah Mirages hergün yaşıyorum sertleşip iniyor bazen bi tarafa toplanıyor değişik hareketler yapıyor canım 39+5 benimde
Fundabshn Mirages Aynı durumu bende yaşıyorum canım bugün 39 hafta olduk cumartesi günü kontrolüm var ama kanala inmediğini düşünüyorum henüz karnım düşmedi yani birde midemde boşluk oluşmadı sizinki kanala inmiş durumda mı ? 🥰💐
beyah Mirages Hayır canım benimki düzensiz olduğu için tutmuyorum saatte bir falan oluyor bazen iki saatte bazen yarım saatte ama bir sancı falan olmadığı için beklemedeyim sadece
beyah Mirages Amin inşallah kuzum sancın olursa takip et sen benim daha yok ondan bekliyorum sağ salim al kucağına
Fundabshn Mirages Aaa canım benim Allah yardımcınız olsun sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah korkmayın sakın 🤲🏻🥰💞
Mirages Kordon dolandı ve kaka yaptı minik kızım. Mecburen spinal sezaryen yaptık. Çok şükür hâlimize canlar