HappyBabyy Ben fenomen olarak başvuru yaptım kabul edilmedi, başka türlü kazanma yolu varmı? Linki paylaştım diyelim anlaşmam falan yok ya yine de para kazanabiliyor muyum? Yardımcı olabilecek bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim
Bernako myasise hayır 3 kızız influencer gibi düşünün yüksek takipçili ortak Instagram hesabımız var. Başvuru yaptık kabul edildi
HappyBabyy Bernako benim hesabımda 12 bin. Belki az geldi onlara. Başka yolu yok demi koleksiyon falan diyorlar annemden link attım tıkladım oldu diyenler de varda sorayım dedim
iremss HappyBabyy belirli kriterler var orda sorun oldu o zaman mesela takipçi satın aldınz mı, hesabınızon kitlesi link için uygun mu gibi gibi. Ajansta bu affilate ve reklam işlri için ajanslar var anlaşıyosn komisyon veriyosn onlara bütün işleri onlar yapıyo
Bernako HappyBabyy aylık kazançlar da bir getirisi olmuyor o koleksiyon kaydetmenin. Biz aylık olarak çalışıyoruz mesela. Devamlı link paylaşıyoruz tıklanmasını istiyoruz kaydedilmesini istiyoruz ama birden fazla kişiye hitap ediyoruz. Geçen ay mesela kişi başı 700 TL kazandık