Burcu-2910 aysegul35 ben safra kesesi için radyolojiye gittim zaten canım bi sıkıntı yok dedi ara ara oluyordu geçti çok şükür suanlık
aysegul35 Burcu-2910 İnşAllah yoktur canım ben 1 hafta hastanede yattım mr ilaçlı röntgen tekrar mr 4 kere ultrason göremediler daha sonra farklı bi hastanede öğrendim bana da hep hamilelik stresi bşeyin yok diyip gönderiyolardı
Burcu-2910 papatya56 bende geçen hafta evime geldim annemlerdeydim yemem içmem koku hassasiyetim bile azaldı gibi kendı evimde yeme yiyemiyorfum ya
Burcu-2910 aysegul35 canım valla bana da ultradyonla baktı ama bişe yok diyince için rahatladı seninkide yemek yedikten sonra mı baslıuordu
aysegul35 Burcu-2910 Evet yemek yedikten 1 saat sonra ve özellikle öğleden sonra başlayıp gece acilde bitiyodu
papatya56 Burcu-2910 Benim çok şükür mide bulantım olmadı şimdiye kadar İnşallah bir an önce seninde geçer Rabbim kucagımıza almayı nasip etsin
aysegul35 Burcu-2910 Tekrar başka bi hastaneye görünmenizi tavsiye ederim daha sonra o taşların pankreasa düşme tehlikesi varmış ve ercp diye çok çok hayati riski olan bi operasyonla tedavi olunabiliyomuş ancak.Ben bunların hepsini yaşadım malesef 😣
aysegul35 Burcu-2910 Doktorlar aldırmam gerektiğini söylediler ama ben bekledim istemedim ama 7 buçuk aylıkken ölü doğum yaptım malesef ..