Miray_alparslan Nazire hanıma gidenler warmı kızlar bn hamile kaldgmdan beri oraya gidiyorm tabi biraz kafam karştı🤔
Girl Miray_alparslan ben çok memnunum Naz'ire hanımdan tek sorun orada beklemek olsun doktor iyi olduktan sonra o kadar da olur her hastane her doktor dört dörtlük değil
RuU Cok kalabalık oldugu soylenıyor hatta doğum zamanı geldıgınde yer yok dıyıp baska hastanelere yonlendırdıklerını duymustum hatemın ıyı arastırın derım
DilarArslan 3 5 kişiyi aynı anda odaya alıyor. Çok kalabalık ve bir an önce muayeneyi bitiriyor oturup konuşamıyorsun. Ben tercih etmedim giden tanıdıklarım da memnun değil maalesef 🤭
BuseBasderici Ben Ncr hastanesinde Yurdanur hanıma gidiyorum. Çok memnunum. Gidip görünmenizi tavsiye ederim
DilarArslan BraAkayBulut ben arif denize gittim 2 hafta. Ama yok boş gebelik olabilir yok bilmem ne olabilir diye çok moralimi bozmuştu. Şimdi medicale gidiyorum çok şükür 🙏🏻
BuseBasderici Miray_alparslan doğuma bazen doktor bile girmiyormuş ebeler hemen hallediyormuş. Nazire hanımı bilmem ama özellikle yılmaz genco için öyle söylüyorlar. Üstelik hastanede doğum yapıp hem bebeği hem de kendisi enfeksiyon kapan arkadaşım çok
Gulkar Bende mmt amerikana gidiyorum biraz yeri sapa ama doktordan çok memnun kaldım iki hafta sonra doğumum var
Miray_alparslan BuseBasderici 7aydr nazireye gidiyorum dogumuma biley kalmadı degştrsem cokda iyi olucagını düşünmüyorm acıkcası yani kAfam cok karışık